ponedeljak , 6 маја 2024
Početna / Sport / Fudbal / Srećković vaga ponude

Srećković vaga ponude

Mladi trener Dušan Srećković (40) iz Topole, koji je u predhodnih godinuipo dana bio pomoćnik Dejanu Joksimoviću u Radničkom 1923,  razmišlja o daljoj trenerskoj karijeri.

–  Posle godinuipo dana sjajne saradnje sa Dejanom Joksimovićem u Radničkom 1923, kada smo ostvarili drugi najveći uspeh ekipe iz Kragujevca, plasirali smo se u Plejof, odmaram se u rodnoj Topoli – ističe Srećković. – Nisam bez ponuda, ali još uvek nisam odlučio kako će dalje ići moja trenerska karijera. U dilemi sam, želja mi je i da samostalno radim, imam A Licencu, pa mogu da vodim ekipe do Srpske lige.

    –   Trenerska vrteška stalno radi?

    –     Posao koji sam odabrao je sa puno izazova, ali ima dosta rizika. Danas si tu, a sutra ko zna gde, što se pre privikneš na takav način života brže ćeš sazresti kao trener. Imam ponuda nekoliko ekipa iz Srpske lige Zapad. Već je kraj jesenjeg dela pa ne bi valjalo žuriti. Pauza u prvenstvu je na pragu, tako da će imati prilike da pronađem angažman. Ne bežim od ozbiljnog rada, naučio sam to od kolege Joksimovića, možda u narednom periodu budemo opet deo istog tima – jasan je Srećković.

Srećković je pre dve godine samostalno vodio ekipu Karađorđa iz Topole, člana Podunavsko-šumadijske zone. Pred njim je uspešna trenerska karijera.

Preporuka

Oproštajna Skupština GO Mladenovac

Danas je održana Skupština GO Mladenovac, imala je šest tačaka dnevnog reda i trajala je …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *