ponedeljak , 6 маја 2024
Početna / Sport / Fudbal / ŽFK Kardjordje u finalu KUP-a
Andjela Panić, plavi dres igračica Karadjordja

ŽFK Kardjordje u finalu KUP-a

Mlade i brze, to je odlika nekoliko igračica seniorskog sastava ŽFK Karađorđa iz Topole, koje još uvek imaju status kadetkinja. Među njima i Anđela Panić, levonogi napadač, koja trese mreže u seniorskom sastavu u Prvoj ligi Srbije. Kadetkinje ekipe iz Topole su ušle i u finale KUP-a FSRZS, pobednom nad Radničkim 1923 iz Kragujevca. U subotu će igrati seniorsko finale, ovog KUP-a. Kao po pravilu trener Vladan Vujadinović, najviše nade polaže u mlade dame, da i seniorskoj konkurenciji nose igru.

     –         Dobro smo počeli seniorsko prvenstvo, nalazimo se u gornjem delu tabele – zadovoljna je Anđela Panić. – Trener Vladan Vujadinović i predsednik Aleksandra Stanojević su napravili sjajnu atmosferu. To nama mladim igračicama dosta znači. Pre početka prvenstva, u Prvoj ligi Srbije, nismo znale šta nas očekuje. Dokazale smo da vredimo. Do kraja jesenjeg dela očekuju nas još dva meča, pa se nadam da možemo da sačuvamo postojeću poziciju na tabeli.

    –          U subotu je finale KUP-a?

    –          Ovo finale će se igrati u Valjevu. Protivnik će nam biti ekipa Loznice. One su niži stepen takmičenja, ali imaju mladu ekipu, do sada smo više puta igrale, mečevi su bili neizvesni, tako će biti i ovog puta. Čeka nas težak meč, odlučiće pojedinačni potez, verujem da imamo kvalitet i znanje da se iz Valjeva vratimo sa peharom, pozivamo sve ljubitelje žesnkog fudbala u Valjevu da u subotu u 13 sati posete stadionu Krušika i vide ovaj finalni meč  –  ističe  Anđela Panić.

Zanimljivo je da će osim finala KUP-a kod seniorki, ove dve ekipe igrati i kadetsko finale ovog takmičenja, kao da se na zapadu ženski fudbal igra samo u Topoli i Loznici.

Preporuka

Oproštajna Skupština GO Mladenovac

Danas je održana Skupština GO Mladenovac, imala je šest tačaka dnevnog reda i trajala je …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *