petak , 3 маја 2024
Početna / Sport / Fudbal / Gardijan: Pobeda za miran san

Gardijan: Pobeda za miran san

Očekivala je fudbalaska javnost Srbije, kada su dame u pitanju, da će u meču Milutinac – Karađorđe, mreža bivše reprezentativke Ljiljane Gardijan, biti puna. Tako nisu mislile mlade igračice kluba ispod Oplenca. Odličnu partiju su pružile najmlađe, svakako, najviše pionirka Milena Kostadinović(15), koja je na sredini terena zadavala muke kadetskim i omladinskim reprezentativkama iz ekipe Milutinca, a nad njom nije sviran i klasičan penal, kada je u završnici meča oborena u šesnaestercu domaćih.

         –    Utakmica protiv Milutinca(0:2) je po meni prošla jako dobro i složeno – zadovoljna je Gardijan. – Obzirom da smo igrali sa vodećom ekipom u našoj ligi i da smo igrali na njihovom terenu, znajući iz iskustva da se boljima ne preti i ne izaziva, nego poštuje. Odigrali smo odličan meč, u drugom delu igre iamli smo i nekoliko prilikai,  pogodili stativu, nismo se obrukale, već pružile dobru partiju.

        –     Utakmicom kod kuće završavate jesenji deo?

       –       U subotu se završava jesenji deo prvenstva. Dolazi nam ekipa Kolubare, koja će sve uraditi da osvoji bodove na našem terenu. Na nama je samo da potvrdimo kvalitet ekipe i uz pomoć domaćeg terena i publike, koja nikada nije izostala, upišemo nove bodove i na pauzu odemo mirniji i rasterećeniji – uverena je Gardijan.

Dame iz Topole će eventualnom pobedom protiv Kolubare napraviti, već sada napraviti veliki pomak oko opstanka u ligi, što je na samom početku prvenstva to bio i cilj.

Preporuka

Oproštajna Skupština GO Mladenovac

Danas je održana Skupština GO Mladenovac, imala je šest tačaka dnevnog reda i trajala je …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *