petak , 3 маја 2024
Početna / Sport / Fudbal / Hajduk uvek težak rival

Hajduk uvek težak rival

Igrali su  fudbaleri OFK Mladenovca ove jeseni , po principu toplo-hladno, svim favortima su pomrsili račune, autsajderima davali dodatnu snagu. U poslednja dva meča kao da su ušli u formu. Sigrune pobede u Barajevu i na Seltersu, daju dobru uvertiru pred gostovanje ekipe Hajduku na Lionu. Golman Nikola Stoisavljević je prvi deo jesenje sezone proveo na Islandu, priključio se ekipi sa Seltersa i zauzeo svoje mesto među stativama.

      –        Pridružio sam se ekipi posle sedmog kola, odmah nakon završetka sezone na Islandu – ističe Stoisavljević. –  Rođen sam i odrastao u Mladenovcu, poznajem gotovo sve igrače i nije mi bilo potrebno vreme da se adaptiram na novi tim. OFK Mladenovac ima jako dobar tim, dobar je to balans mladosti i iskustva. Zaslužujemo bolju poziciju na tabeli. Ljudi u klubu i oko njega se trude da ga podignu na jedan viši nivo. Mislim da ekipa zaslžuje 5-6 bodova više, na nekim utakmicama kod kuće nismo pružili pravu igru, na drugoj strani pobedili smo gotovo sve ekipe iz vrha tabela. U dva meča kod kuće protiv Kaluđerice i Napretka iz Medoševca postigli smo 12. golova. Pobedom kod kuće protiv Napretka potvrdili smo brejk nad ekipom Ravnom Gorom, gde smo odigrali možda i najbolju našu jesenju utakmicu.

      –        Za vikend je kraj jeseni?

      –        Sledi nam poslednje kolo i teško gostovanje na Lionu, idemo tamo sa namerom da potvrdimo dobru formu i završimo prvi deo sezone na pravi način. Iako je ekipa Hajduka poslednja na tabeli, svi zinamo da će to biti možda i najteža utakmica ove jeseni. Hajduk je podigao nivo igre u poslednjih nekoliko utakmica, igraju sve bolje, traže svoju šansu da na domaćem terenu osvoje vredne bodove. Verujem u ove momke, sugran sam da će utakmica biti jako interesantna i neizvesna, nadam se da će tas u ovom meču prevagnuti na našu stranu – uveren je Stoisavljević. 

Stoisavljević će tokom proleća ponovo na Island, braniće nekoliko uvodnih kola. Zanimljivo je da su fudbaleri OFK Mladenovca od prvih pet ekipa pobedili u četiri meča, na strani su slavili protiv Šušnjara, Umke i Ravne gore i kod kuće protiv Budućnosti.

Preporuka

Oproštajna Skupština GO Mladenovac

Danas je održana Skupština GO Mladenovac, imala je šest tačaka dnevnog reda i trajala je …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *