petak , 3 маја 2024
Početna / Sport / Fudbal / Jesen za Zaborav

Jesen za Zaborav

Nisu u OFK Mladenovcu zadovoljni učinkom ove jeseni. Igrali su fudbaleri kluba sa Seltersa po principu toplo-hladno, pobeđivali favorite kod kuće i na strani, ali su sa autsajderima gubilli bodove i kada su mislili da mogu lako do trijumfa. David Stevanović, zamenik kapitena je iskren, da je ekipa trebala da osvoji daleko više bodova, svestan da je podbacio ceo tim. Za ovajanje bodova je potrebno da se kockice poklope, mladenovčanima je jesen orkestar bio raštimovan-

. – Jesen je bila jako turbulentna za nas – jasan je Stevanović. – Imali smo puno uspona i padova. Nikako nismo uspeli da uhvatimo neki balans i da stabilizujemo formu. Gubili smo bodove od ekipa koje se nalaza u donjem delu tabele, a uzimali bodove timovima koji su vrhu. Na kraju jeseni završili smo u sredini tabele. Daleko ispod očekivanja, jer je bio plan da budemo u prvih pet ekipa i da se uključimo u borbu za najviši plasman. Žao mi je što smo dosta bodova izgubili na našem Seltersu, za koji smo hteli da bude neosvojiva tvrđava.

  • Mnogo toga moraćete da promenite?
  • Očekuje nas prelazni rok u kome će verovatno nekoliko igrača otići, ali se nadam da će uprava dovesti adekvatna pojačanja, moramo na vreme krenuti sa pripremama, jer prolećni deo prvenstva počinje nešto ranije nego obično. Ne želimo da se predamo, nastavićemo borbu za najviši plasman, ma kiliko to teško izgledalo sa trenutne pozicije. Obzirom da će na kraju Beogradska zona pretrpeti reorganizciju, jer će gotovo pola lige na kraju prvenstva napustiti ovo takmičenje.

Stevanović je svestan da će proleće biti pakleno, mnogi već sada razmišljaju o opstanku, Srpska liga Beograd i Beogradska zona od leta će brojati po 14 ekipa, što dodatno zadaje muke, gotovo celoj ligi.

 

Preporuka

Oproštajna Skupština GO Mladenovac

Danas je održana Skupština GO Mladenovac, imala je šest tačaka dnevnog reda i trajala je …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *