sreda , 1 маја 2024
Početna / Sport / Fudbal / Izvučeni takmičarski brojevi klubova Srpske lige – grupa “Beograd” za prvenstvenu sezonu 2018/2019

Izvučeni takmičarski brojevi klubova Srpske lige – grupa “Beograd” za prvenstvenu sezonu 2018/2019

U sali PRES CENTRA FSB žrebom su određeni takmičarski brojevi klubova Srpske lige – grupa “Beograd” za prvenstvenu sezonu 2018/2019. Sastanku su prisustvovali predstavnici svih šesnaest beogradskih srpskoligaša, a predsedavao je komesar za takmičenje ovog ranga Velibor Novović. Pošto je pozdravio predstavnike klubova Velibor Novović je prešao na izvlačenje brojeva prema Bergerovim tablicama i klubovi su dobili sledeće pozicije:

 

1 OFK “Beograd”, 2 “Jedinstvo”, 3 “I M T”, 4 “Grafičar”, 5 “Radnički” (Obrenovac), 6 “B S K” (Borča), 7 “Kolubara”, 8 “Brodarac”, 9 Crvena zvezda” (Mali Mokri Lug), 10  “Zvezdara”, 11 GSP “Polet Dorćol”, 12 “Lokomotiva”, 13 “Prva iskra” (Barič), 14 “Stepojevac Vaga”, 15 “B A S K” i 16 “Radnički” (Novi Beograd).

 

Prema tome, u prvom kolu nove sezone za vikend 18. i 19. avgusta igraće OFK “Beograd” – “Radnički” (NB), “Jedinstvo” – “B A S K”, “I M T” – “Stepojevac Vaga”, “Grafičar” – “Prva iskra”, “Radnički” (Obrenovac) – “Lokomotiva”, “B S K” (Borča) – GSP “Polet Dorćol”, “Kolubara” – “Zvezdara” i “Brodarac” – “Crvena zvezda” (MML).

 

U drugom delu sastanka kome je prisustvovao i v.d. generalnog sekretara Miroslav Stojanović klubovima je sugerisano da ozbiljno pristupaju organizaciji utakmica, vode računa o infrastrukturi, bezbednosti i takmičenju, a preneto im je da će ubuduće za sudije biti zadužen Majo Vujović koji će funkciju komesara suđenja za srpskoligaški rang obavljati ispred FS Srbije.

 

Razgovaralo se o trenerskim i ugovorima fudbalera srpskoligaških klubova, tačnije inicirano je da se ispita mogućnost da poput trenera i igrači u ovom rangu srpskog fudbala imaju ugovore koji bi na neki način štitili klubove tog ranga.

Preporuka

Oproštajna Skupština GO Mladenovac

Danas je održana Skupština GO Mladenovac, imala je šest tačaka dnevnog reda i trajala je …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *