subota , 4 маја 2024
Početna / Vesti / U Maksiju za najsiromašnije

U Maksiju za najsiromašnije

 

Crveni krst Beograda u saradnji sa Sekretarijatom za socijalnu zaštitu i „Maksi” supermarketima tradicionalno će obeležiti „Nedelju solidarnosti” prikupljanjem namirnica za najsiromašnije građane. Moto akcije je „Stalo nam je. Hvala što pomažete”.

– Hrana će se prikupljati u subotu i nedelju, 16. i 17. septembra, od 9 do 15 časova, a volonteri Crvenog krsta Beograda pomoći će svim građanima koji žele da učestvuju u ovoj humanitarnoj akciji sa spiskom potrebnih proizvoda. Verujemo da ćemo uspeti tokom ova dva dana da obezbedimo dovoljnu količinu namirnica za one kojima je pomoć najpotrebnija – rekla je Nataša Stanisavljević, sekretarka za socijalnu zaštitu i pozvala sve Beograđane da se uključe u akciju pomoći najsiromašnijima i još jednom pokažu svoju humanost i solidarnost. Ona je dodala da će grad i ubuduće voditi odgovornu socijalnu politiku, što je pokazao i ovaj put.

Namirnice će se prikpljati u „Maksi” supermarketima u Ulici Dula Karaklajića 8 u Lazarevcu, Prvomajskoj 13 u Zemunu, Neznanog junaka 2 na Dedinju, Kralja Milana 31/A na Vračaru, Gospodar Jovanovoj 39 na Starom gradu, Ustaničkoj 127a i Dragice Končar 33a na Voždovcu, Kajmakčalanskoj 24 na Zvezdari, Bulevaru Zorana Đinđića 64 na Novom Beogradu, Požeškoj 98 i Nikole Vučete 1A na Čukarici, Bulevaru despota Stefana na Paliluli, Borskoj 51 i Patrijarha Joanikija 28 u Rakovici.

Sekretarijat za socijalnu zaštitu podržao je humanitarni rad Crvenog krsta Beograda putem javnog konkursa.

Preporuka

Veliki ispit za Milutinac

Kako lepo izgleda prolećna tabele Prve lige Srbije za žene. Dame iz Topole, ekipa Karadjordja …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *