sreda , 24 априла 2024
Početna / Vesti / Postavljanje novih stajališta
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Postavljanje novih stajališta

Novosadska firma „Petromont“ završava posao zamene 15 autobuskih stajališta na linijama gradskog prevoza u Mladenovcu. Posao vredan 3.580.000 dinara zajednička je investicija gradske opštine Mladenovac i gradske Direkcije za javni prevoz.

Na mestima zamene autobuskih stajališta proširen je betonski plato, stajališta su tipska, a postavljeno je trinaest otvorenih i tri poluotvorena.

Izvor: Opština Mladenovac

Predsednik gradske opštine Mladenovac, Vladan Glišić, rekao je da će stara stajališta biti popravljena i postavljena na mesta gde ih do sada nije bilo. Takođe, Glišić je najavio da će problem sa ukidanjem rezervacija za autobuske linije „Laste“ za Beograd uskoro biti rešen.

– Ovo je investicija grada Beograda, odnosno gradske Direkcije za javni prevoz zajedno sa opštinom Mladenovac, a od ukupnog tendera zamene 60 stajališta na teritoriji grada Beograda naša opština je dobila 15.

Preduzeće „Lasta“ je dobilo sedam novih autobusa za linije prema Beogradu i mislim da ćemo poboljšati prevoz ka Beogradu kao i da će vrlo brzo biti rešen problem rezervacija. Problem je bio tehničke prirode, usled gašenja same Direkcije, zatim nenamenskog trošenja novca jer rezervacije nije karta.

Sada je sve to rešeno i nadam se da će u veoma kratkom periodu biti napravljen softver neophodan za vraćanje sistema rezeravcija – rekao je Glišić.

Preporuka

Sportsko-lekarska ordinacija Cardio sport

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *