petak , 29 марта 2024
Početna / Sport / Fudbal / Prvoligaši spremni za takmičenje

Prvoligaši spremni za takmičenje

Posle predavanja koja su priređena za predstavnike i komesare za bezbednost srpskoligraških i zonskih klubova u Pres centru FSB održana su i seminarska predavanja za predstavnike klubova Prve beogradske lige i Međuopštinske lige i OL Barajevo. I ovog puta centralna tema odnosila se na organizaciju utakmica i redarske službe u skladu sa propisima.

Potpredsednik FS Beograda Miodrag Janković je otvorio ove sastanke, a Komesar za bezbednost FS Srbije Ljubisav Sekulić je prezentirao najvažnije aspekte. Uz generalnog sekretara FS Beograda Mirka Gluščevića i komesara za takmičenje ovih takmičarskih rangova Željka Petkovića (Prva beogradska liga) i Branislava Gašića (Međuopštinska liga i OL Barajevo) na seminaru su bili i komesari za bezbednost FS Beograda Miroslav Micić i Prve beogradske lige Dalibor Jović.

Najviše reči i na ovom izuzetno posećenom skupu bilo je o primeni zakona o privatnom obezbeđenju koji je aktuelan od 1. januara 2017. godine kao i o postupcima u vezi sa organizacijom utakmica i o načinu pravovremenog obaveštavanja nadležnih organa.

 

Preporuka

Obeležena godišnjica NATO bombardovanja

Danas su predstavnici GO Mladenovac i udruženje boraca položili vence, povodom 24. marta dana bombardovanja, …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *