četvrtak , 29 септембра 2022
Početna / Vesti / Kraj marta poslednji rok

Kraj marta poslednji rok

OBAVEŠTAVAJU SE građani Mladenovca koji poseduju objekte nezakonito izgrađene do 27.11.2015.g. i žele da ih ozakone – da do kraja marta 2017.g. mogu građevinskoj inspekciji podneti Obaveštenje o posedovanju nezakonito izgrađenih objekata, kako bi bili popisani u skladu sa Zakonom o ozakonjenju objekata i u daljem postupku ozakonjenja ostvarili beneficije koje navedeni Zakon donosi.

POZIVAMO građane Mladenovca čiji objekti nisu do sada popisani po Zakonu o ozakonjenju objekata, ili nisu po ranije važećim propisima već ušli u postupak legalizacije – da svoje nezakonito izgrađene objekte prijave Odeljenju za inspekcijske poslove i poslove izvršenja – Odsek za građevinsku inspekciju, podnošenjem Obaveštenja o posedovanju nezakonito izgrađenih objekata.

Obrazac Obaveštenja se može preuzeti, popuniti i predati ovlašćenom licu, u prostorijama Uslužnog centra Uprave gradske opštine Mladenovac, u Mladenovcu, u ul. Kralja Petra I br. 175, kao i na pisarnici u zgradi Opštine Mladenovac, u ul. Janka Katića 6.

Obrazac Obaveštenja može se preuzeti na zvaničnoj internet prezentaciji gradske opštine Mladenovac.

Preporuka

Mladenovačko OKO dočekalo Australijskog ambasadora

Humanitarna organizacija OKO iz Mladenovca, dočekala je Australijskog ambasadora Danijela Emerija u subotu pre podne …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *