nedelja , 28 маја 2023
Početna / Turizam / Beograd osvaja Moskvu
Grad Moskva centar sveta

Beograd osvaja Moskvu

Turistička organizacija Beograda će od 14. do 16. marta učestvovati na sajmu turizma u Moskvi (MITT 2017), najznačajnijem sajmu ove vrste u Rusiji, na kom će promovisati ponudu naše prestonice za rusko tržište.

TOB će na ovom sajmu predstaviti mogućnosti za putovanja u Beograd, kulturnu, gastronomsku i festivalsku ponudu Beograda u 2017. godini, smeštajne kapacitete i turističke programe.

Rusko tržište je jedno od rastućih za Beograd i Srbiju. U 2017. godini registrovan je porast broja turista iz Rusije za osam odsto (ukupno 25.551) i broja ostvarenih noćenja za devet odsto (ukupno 65.107) i nalaze se na sedmom mestu po broju noćenja u Beogradu.

Pod okriljem Turističke organizacije Srbije, uz Turističku organizaciju Beograda, svoju ponudu će predstaviti i turističke organizacije Novog Sada, Zlatibora, Prolom, Lukovske i Atomske banje, zatim privredni subjekti Premijer Akva, hoteli Izvor, Grej Kopaonik, Radison blu, agencije Luna trevl, Drim lend, kao i Ministarstvo zdravlja Republike Srbije.

Preporuka

Osamdeset godina od streljanja 129 rodoljuba u M. Požarevcu

Danas su u organizaciji GO Mladenovac poleženi venci na spomenik streljanim rodoljubima 1943. godine. Učestovali …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *