subota , 27 новембра 2021
Početna / Sport / Fudbal / Italija i Srbija na istom zadatku
Kokeza sa gostima iz Italije

Italija i Srbija na istom zadatku

Predsednik FS Srbije i generalni direktor FS Italije razgovali o saradnji dva saveza i eventualnoj podršci za članstvo u IK UEFA

Prvi čovek srpskog fudbala, Slaviša Kokeza, ugostio je danas, na molbu FS Italije, generalnog direktora Mikele Uva, inače kandidata za članstvo u Izvršni komitet UEFA koji će na predstojećem Kongresu u Helsinkiju, 5. aprila, da dobije nekoliko novih članova.

 

Predsednik FS Srbije i generalni direktor FS Italije razgovarali su u Sportskom centru FSS u Staroj Pazovi i tom prilikom postignuta je saglasnost oko buduće saradnje dva saveza koja se pre svega odnosi na mlađe kategorije, uključujući i odigravanje prijateljskih utakmica. Mikele Uva je izrazio i želju da predsednik Slaviša Kokeza i FS Srbije pruže eventualnu podršku njegovoj kandidaturi za članstvo u Izvršnom komitetu UEFA. Na kraju posete generalni direktor FS Italije obišao je SC FSS kojim je iskreno bio impresioniran, a predsedniku Slaviši Kokezi se zahvalio na prijemu na koji je naišao u Fudbalskom savezu Srbije.

Preporuka

Nesrećna Vinča, spretni Knežević

Fudbaleri Vinče poraženi su na domaćem terenu od strane Komgrapa. Domaći su čak u tri …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *