subota , 28 јануара 2023
Najnovije vesti
Početna / Sport / Odbojka / Pozdravimo naše šampione

Pozdravimo naše šampione

 

Nekoliko decenija se pisac ovih tekstova bavi sportskim novinarstvom. Uvek je, svuda u svetu a i kod nas, osnovno merilo takmičenja, naravno, broj bodova. Svuda, ali ne i u odbojci, tu je presudno broj pobeda. Srećna je činjenica, da u Prvoj B ligi u viši stepen će ove godine prvi i drugi. To što OK Mladenovac ima najviše bodova, najbolji set količnik ne znači i prvo mesto. Mi radosno kažemo da možemo da budemo i drugi.

Jesenji deo našeg prvenstva izgurali smo dobro. Došao je potom i prolećni deo, pripreme smo počeli deset dana pred prvenstvo, što je značilo da tek od petog kola možemo da očekujemo dobru igru. Tako se i desilo, sedam kola i svih sedam pobeda, značilo je najmanje drugo mesto, za nas u gradu prvo ili drugo sasvim je svejedno, važno je da vodi u viši rang. Publika je u ovom prvenstvu možemo reći položila ispit. Najviše gledalaca kao domaćini imali su naši dečaci.

Predsnost OK Mladenovca u Prvoj A ligi je što u svojim redovima ima samo igrače koji su ponikli u godinama odličnoj odbojkškoj školi. Pozdravimo naše šampione u subotu u Sportskom centru, protiv ekipe Timoka iz Zaječara početak meča zakazan je za 19 sati.

Preporuka

Svetosavska akademija u Mladenovcu

U organizaciji GO Mladenovac, večeras je u Centru za kulturu i turizam, održana Svetosavska akademija, …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *