četvrtak , 28 марта 2024
Početna / Sport / Fudbal / Veštačka trava na Starom Sajmištu/VIDEO/

Veštačka trava na Starom Sajmištu/VIDEO/

 

Predsednik FS Beograda Dušan Mrakić, predsednik GO Mladenovac Vladan Glišić i član Veća zadužen za sport, Goran Spasojević, jesenas su dogovorili izgradnju terena sa veštačkom travom u Mladenovcu.

Opština se obavezala da na terenu kod OŠ Momčilo Živojinović, popularno „Staro Sajmište“ uradi zemljane radove, a Skupština našeg grada na svojoj sednici potvrdila izdvajanje sredstava za tu namenu. Fudbalski savez Beograda u saradnji sa FS Srbije, se obavezao, da pokloni veštačku travnatu podlogu najnovije generacije čija je cena 18 miliona dinara.

Dušan Mrakić je bio zadovoljan saznanjem da je Mladenovac krenuo u realizaciju ovog projekta, iskoristili smo redovnu Skupštinu FS Srbije u Staroj Pazovi da razgovaramo sa Mrakićem i Goranom Spasojevićem koji je inače bio delegat FS Beograda na ovom skupu.

Preporuka

Ministarka poljoprivrede Jelena Tanasković u Mladenovcu

Danas je Mladenovac posetila Ministarka poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede, Jelena Tanasković povodom manifestacije Naj domaćin. …

2 Komentari

  1. Nadam se da će se brzo realizovati taj projekat! A imam i jedan predlog, koji bi trebalo brzo da se realizuje! Koliko vidim FSS još uvek nema zemljište za izgradnju nacionalnog stadiona, pa mislim da bi Mladenovac trebalo da reaguje i ponudi neko zemljište za izgradnju istog! To bi bilo od ogromnog značaja kako za opštinu, tako i za sam region! Molim da mi neko odgovori na ovu ideju!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *