subota , 27 априла 2024
Početna / Vesti / Ludi kamen 21 maja

Ludi kamen 21 maja

 

Kolektivno venčanje će se održati 21. maja, a kako je najavio zamenik gradonačelnika Beograda Andreja Mladenović, ove godine delegirana je opština Palilula, tako da će matičari iz ove opštine obaviti venčanja.

– Manifestacija se održava 19. put, a za narednu, jubilarnu godinu planirali smo publikaciju koja će sumirati i predstaviti svu lepotu ovog događaja. Do sada je na kolektivnom venčanju u brak stupio velik broj mladih ljudi, ali i onih i srednje dobi. Svi oni poručuju koliko su brak i porodica važni. Grad na različite načine takođe šalje istu poruku – istakao je Mladenović, koji je i predsednik Organizacionog odbora manifestacije.

On je dodao da je kolektivno venčanje veoma atraktivno i privlači pažnju i medija i turista. Kad je reč o samim mladencima i njihovim porodicama i prijateljima, emocije su uvek jake, ocenio je Mladenović.

Sve manifestacije, iza kojih stoji Grad Beograd, u proteklom periodu podignute su na viši nivo jer su u jednom momentu predstavljale samo formu. Grad sada insistira na kvalitetu i kvalitetnim autorima kako iz zemlje tako i iz inostranstva, naveo je Mladenović.

 

Izvor: Beoinfo

Preporuka

Prolećni bazar u Mladenovcu

Danas je u Gradskom parku u Mladenovcu u organizaciji GO Mladenovac održana manifestacija Prolećni bazar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *