četvrtak , 25 априла 2024
Početna / Vesti / Radio amateri čuvaju Teslu

Radio amateri čuvaju Teslu

U nedelju 9. jula, povodom rodjenja našeg velikog naučnika i pronalazača, Nikole Tesle, održaće se slava Radiamatera svih opsega i bandova. Druga po redu slava, održaće se u Mladenovcu u Motelu Romansa.

Skup radioamatera je od 11h, a u 12 h organizovano će poći na planinu Kosmaj na nadmorskoj visini od 658 metara. gde će obići manastir Pavlovac iz 14 veka, nedavno napravljeni Vidikovac sa koga se vidi pola Šumadije, a iskoristiće priliku da posete konak i manastir Tresije iz 13 veka, zadužbinu Despota Stefana Lazarevića.

Svečani slavski ručak uz muzički program – muzika uživo na uvce, održace se u 14,30 min u Motelu Romansa, koji se nalazi u neposrednoj blizini Mladenovca, na 4 km ka selu Pružatovcu u lepoj hrastovoj sumi i debelom hladu, okružen čistom prirodom i svežim planinskim vazduhom sa Kosmaja.

Dodjite da se družimo. Učešće i ceo program sa svečanim ručkom je 1200 din. Organizator ovog druženja je, ispred Radio kluba YU1MLA Mladenovac, Boban Ilić YU2EBI koji je primio kolač od kolačara YT2KID Dragana iz Kukljina kod Kruševca.

PRIJAVE sa uplatama izvršiti zaključno sa sredom 5. jul 2017.godine. Telefon za prijave i uplate na ime Slobodan Ilić 064/665 36 50 posnet uputnicom. Očekuju vas nezaboravni trenuci, ljubazni domaćini i dobar provod.

Preporuka

Raspisan konkurs za subvencionisanje traktora i priključnih mašina

Gradski sekretarijat za poljoprivredu grada Beograda, raspisao je konkurs za kupovinu traktora i priključnih mašina …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *