četvrtak , 28 марта 2024
Početna / Sport / Fudbal / Pobedila mladost

Pobedila mladost

Dve nedelje gradjani Mladenovca bili su okupirani dogadjajima iz sporta i kulture. Selo Mladenovac i Vlaška su okupili veliki broj učesnika i posetilaca. Pobednik Vidovdanskog turnira u malom fudbalu u Selu Mladenovcu je ekipa Bosanac Beton, koja je u finalu bila bolja od Restoran Barke 6:1.

Iako su ove dve ekipe igrale u istoj grupi i svoj meč završili 2:2, u finalu su igrači ekipe Bosanac Beton bili mnogo raspoloženiji i zasluženo slavili.

U borbi za treće mesto Lol market je nadigrao Selo Mladenovac/Keramika Stojković/ rezultatom 8:5.

Osim učesnika, na ovom trurniru pobednici su svakako i gledaoci, za 13 takmičarskih dana bilo ih je više od 15.000, što je svakako veliki uspeh, vratili su turnir u važne dogadjaje grada Mladenovca.

Najbolji igrač medju seniorima je Miloš Marinković, najbolji strelac Nikola Djurić a najbolji golman Ivan Gajić svi iz pobedničke ekipe.

U kategoriji omladinci 1998/99 pobednik je AS Dragi, najbolji igrač Uroš Petrović, najbolji golan Mihajlo Davidović/AS Dragi/, najbolji strelac Vanja Pavlović iz ekipe BTK.

U kategoriji kadeti 2000/01 pobednike je A La Knez, najbolji igrač Luka Gajić, najbolji strelac Miljan Bogićević/A La Knez/, najbolji golman Milutin Jakovljević/Oganj Bojs/

U kategoriji pioniri 2002/03 pobednik je ekipa AS Dragi, najbolji igrač je Dušan Strelja, najbolji strelac Nenad Radovanović/AS Dragi/, najbolji golman Milivoje Glišić/Furija/.

U kategoriji petlići 2004/05 pobednik je ekipa Pedjini klinci, najbolji igrač Uroš Mišić, najbolji golman Mladen Gojković/Pedjini klinci/, najbolji strelac Milan Kovačević.

U kategoriji škola fudbala 2006/07, pobednik je Karadjordje iz Topole, najbolji igrač Stefan Petronijević/Karadjordje/, najbolji strelac Bojan Marinković, a najbolji golan Ognjen Bošnjaković/Šumadija Arandjelovac/.

 

Šumadija Ar 1       –   Kardjordje       2006/07        1:2

Fajter  –   Pedjini klinci               2004/05    0:0  penalima  1:3

AS Dragi         –   Furija               2002/03        1:0

A La Knez        –   Oganj Bojs      2000/01           1:0

AS Dragi      –   Frizerski salon Josip   1998/99      5:0

  1. Mladenovac /Ker. Stojković/   –     Lol market    seniori  za treće mesto   5:8

Resotran Barka     –   Bosanac Beton             seniori finalna utakmica       1:6

Turnir je organizovala GO Mladenovac u saradnji sa Sportskim savezom, dok je tehnički organizator bio FK Selo Mladenovac. Pobedniku medju seniorima pripalo je 45.000, drugoplasiranom 10.000, dok je trećeplasiranoj ekipi pripalo  pet hiljade.

Turnir je inače okupio 50 ekipa, 16 medju seniorima i 34 kada su u pitanju mladje kategorije. Odigrano su ukupno 103 utakmice.

Preporuka

Obeležena godišnjica NATO bombardovanja

Danas su predstavnici GO Mladenovac i udruženje boraca položili vence, povodom 24. marta dana bombardovanja, …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *