četvrtak , 28 марта 2024
Početna / Sport / Fudbal / Sosa Babić predvodi fudbalske stručnjake Beograda

Sosa Babić predvodi fudbalske stručnjake Beograda

U PRES CENTRU FSB održana je 2. sednica redovne Skupštine Organizacije fudbalskih trenera FS Beograda (OFT FSB) za mandatni period 2016-2020. godine koja je imala i karakter izborne, jer je centralna tačka dnevnog reda bio izbor novog predsednika beogradske trenerske organizacije. Naime, posle neopozive i prihvaćene ostavke dosadašnjeg prvog čoveka OFT FSB Jovice Milikića gotovo više od godinu dana trenerska organizacija našeg saveza nije imala predsednika, pa je ovaj skup rešio i to pitanje.

Na Skupštini je trinaest od ukupno dvadeset delegata, a na inicijativu IO FS Beograda i predsednika FSB Dušana Mrakića, kao i na zvanični predlog Zbora radno neangažovanih trenera, jednoglasno izabralo jedinog kandidata, inače istaknutog trenera Branka Babića. Kandidaturu popularnog Sose podržale su i trenerske organizacije opštinskih fudbalskih saveza Lazarevca, Obrenovca i Sopota.

Skupština je odala priznanje dosadašnjem predsedniku Jovici Milikiću na onome što je on kao čelni čovek OFT FSB učinio između 2011 i 2016. godine, a Branko Babić je obraćajući se delegatima i gostima na ovoj sednici istakao da se kurs neće menjati kao i o tome šta su prioritetni zadaci u njegovom predstojećem obavljanju ove funkcije.

Skupštinu je pozdravio predsednik FS Beograda Dušan Mrakić, a kao gosti bili su prisutni predsednik Organizacije fudbalskih trenera FS Srbije Slobodan Pavković i predsedni Organizacije fudbalskih sudija FS Beograda Dejan Nedić. Osim delegata i predstavnika medija rad ove skupštine pratilo je u svojstvu gosta i nekoliko istaknutih trenera beogradskog amaterskog fudbala.

Preporuka

Obeležena godišnjica NATO bombardovanja

Danas su predstavnici GO Mladenovac i udruženje boraca položili vence, povodom 24. marta dana bombardovanja, …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *