utorak , 23 априла 2024
Početna / Sport / Fudbal / Karadjordje kost u grlu favoritima

Karadjordje kost u grlu favoritima

Posle nekoliko katastrofalnih mečeva u kojima nisu osvojili niti jedan bod, fudbaleri Karađorđa su u poslednjih nekoliko utakmica pružili dobre partije i vartili se na pravi kolosek. Pobeda u Kragujevcu protiv uvek neugodne Šumadije 1903 dala je dodatni motiv ovoj ekipi podno Oplenca.

– Ova nam pobeda mnopgo znači – zadovoljn je jedini strelac Aleksa Vujić. – Prvi deo jeseni bio je odličan, potom smo ušli u seriju mečeva bez uspeha, ali od meča u Valjevu protiv domaćeg Budućnost Krušik krenula je bolja igra što je rezultovalo osvajanjem bodova. Imamo dobar tim, dokaz je činjenica da nismo izgubili nijednu utakmicu protiv vodećih ekipa, bez obzira da li smo igrali kod kuće ili na strani.

– Naredni rival je Jedinstvo Putevi kojima ove jeseni ide slabo?

– Do kraja jeseni ostalo je samo dva kola. U subotu nam u goste dolazi poslednjeplasirano Jedinstvo Putevi, ali nas to neće zavarati. Igrajući za Slobodu iz Užica dobro poznajem ekipu iz komšiluka, nesmemo nikako da ih potcenimo, tim pre što ove jeseni bolje igramo protiv favorita. Ekipa Jedinstvo Putevi zaslužuje bolje mesto na tabeli i zbog toga moramo ovaj meč shvatiti vrlo ozbiljno, kao da je u pitanju vodeće Smederevo.- jasan je Vujić.

Favoriti se ove jeseni nisu naigrali fudbala protiv Karađorđa, vodeće Smederevo je poraženo i to je jedini poraz „Oklopnika“ u dosadašnjem delu prvenstva, sa Slogom su odigrali bez golova, protiv Šumadije u Aranđelovu su Topolci na poluvremenu imali vosko vođstvo 3:1, na kraju je bilo 3:3. Odoleli su i u Valjevu, ostaje im u poslednjem kolu gostovanje Zlatiboru.

Preporuka

Veliko priznanje Milanu Mirčiću, nagrada grada Beograda

Mladenovčanin Milan Mirčić dobio je danas veliko priznanje, nagradu grada Beograda za 2023 godinu iz …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *