petak , 26 априла 2024
Početna / Vesti / U Amanu od sutra uz Senior karticu minus deset

U Amanu od sutra uz Senior karticu minus deset

Vlasnici Senior kartice od sutra će moći da kupuju sa popustima u oko 150 prodajnih objekata marketa „Aman”. Na taj način ova firma pridružila se brojnim kompanijama koje su deo senior kluba gde penzioneri mogu da ostvare određene popuste na kupovinu, usluge, i posete kulturnim ustanovama.

-Spisak kompanija nije konačan i svakog dana se javljaju nove kako bi postale deo senior kluba. Na taj način penzionerima se olakšava finsnsijska sistuacija, a istovremeno im se Grad odužuje za sve što su uradili, kao i za podnošenje velikog tereta ekonomskih reformi – rekla je gradska sekretarka za socijalnu zaštitu Nataša Stanisavljević.

Prema njenim rečima u „Amanu” deset odsto popusta od iznosa računa vlasnici mogu ostvariti svakog utorka u toku meseca, takođe deset odsto u danima isplate penzija, a svim ostalim danima mogu da ostvare popust od pet odsto.

Stanisavljević je istakla da Grad nastavlja da pregovara sa društveno odgovornim kompanijama o novim popustima i podsetila da je za dve sedmice podeljeno gotovo devedeset hiljada senior kartica za koje vlada veliko interesovanje.

Preporuka

Raspisan konkurs za subvencionisanje traktora i priključnih mašina

Gradski sekretarijat za poljoprivredu grada Beograda, raspisao je konkurs za kupovinu traktora i priključnih mašina …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *