utorak , 27 септембра 2022
Najnovije vesti
Početna / Vesti / U Amanu od sutra uz Senior karticu minus deset

U Amanu od sutra uz Senior karticu minus deset

Vlasnici Senior kartice od sutra će moći da kupuju sa popustima u oko 150 prodajnih objekata marketa „Aman”. Na taj način ova firma pridružila se brojnim kompanijama koje su deo senior kluba gde penzioneri mogu da ostvare određene popuste na kupovinu, usluge, i posete kulturnim ustanovama.

-Spisak kompanija nije konačan i svakog dana se javljaju nove kako bi postale deo senior kluba. Na taj način penzionerima se olakšava finsnsijska sistuacija, a istovremeno im se Grad odužuje za sve što su uradili, kao i za podnošenje velikog tereta ekonomskih reformi – rekla je gradska sekretarka za socijalnu zaštitu Nataša Stanisavljević.

Prema njenim rečima u „Amanu” deset odsto popusta od iznosa računa vlasnici mogu ostvariti svakog utorka u toku meseca, takođe deset odsto u danima isplate penzija, a svim ostalim danima mogu da ostvare popust od pet odsto.

Stanisavljević je istakla da Grad nastavlja da pregovara sa društveno odgovornim kompanijama o novim popustima i podsetila da je za dve sedmice podeljeno gotovo devedeset hiljada senior kartica za koje vlada veliko interesovanje.

Preporuka

Mladenovačko OKO dočekalo Australijskog ambasadora

Humanitarna organizacija OKO iz Mladenovca, dočekala je Australijskog ambasadora Danijela Emerija u subotu pre podne …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *