utorak , 6 јуна 2023
Početna / Poljoprivreda / Mladenovačka škola za poljoprivrednike

Mladenovačka škola za poljoprivrednike

Poljoprivredna savetodavna i stručna služba Mladenovac i gradska opština Mladenovac organizovali su od 5. do 7. decembra predavanje za poljoprivrednike u skupštinskoj sali opštine Mladenovac u okviru Zimske škole poljoprivrede.

Poljoprivrednici su pokazali veliko interesovanje za predavanja koja su ove godine bila fokusirana na oblasti stočarstva, ratarstva, organske proizvodnje, zaštite voća, podsticajnih mera Ministarstva poljoprivrede i IPARD fondove. Poljoprivrednicima se obratio Aleksandar Bogićević, v.d. pomoćnika ministra poljoprivrede za oblast ruralnog razvoja, koji je istakao važnost saradnje lokalne samouprave i Poljoprivrednih stručnih službi.

Predsednik gradske opštine Mladenovac, Vladan Glišić, rekao je da opština Mladenovac ima dobru saradnju sa Poljoprivrednom savetodavnom i stručnom službom Mladenovac prilikom organizacije niza predavanja i stručnih skupova. On je najavio nastavak subvencija poljoprivrednicima i u 2019. godini, pre svega prilikom regresiranja veštačkog osemenjavanja goveda.

Preporuka

Kazne na terenima Beogradske zone

Fudbalski savez Beograda nastavlja sa sprovođenjem oštre politike protiv neregularnosti u takmičenjima pod ingerencijom FSB …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *