četvrtak , 25 априла 2024
Početna / Sport / Fudbal / OFK Mladenovac – Mladi radnik(Požarevac) 2:1(1:0)

OFK Mladenovac – Mladi radnik(Požarevac) 2:1(1:0)

 

Stadion: Selters. Gledalaca: 70. Sudija: Radoslav Milenković(Mladenovac). Strelci: Matejić u 11 iz penala, Kostić u 58 za OFK Mladenovac, Luka u 65 za Mladi radnik(Požarevac)
OFK Mladenovac: Marić, Rajković, Arsić, Krstić, Matejić, Stanković, Milić, Stojanović, Milovanović, Nikolić, Mi. Đorđević, igrali su još Ma. Đorđević, Miletić, Kostić, Tešić, Pantelić, Milošević, Avramović i Maksimović.
Mladi radnik(Požarevac): Dizdarević, Marković, Krstić, Živović, Stanić, Mijović, Janjušević, Đorđević, Milisavljević, Drecun, Miladinović, igrali su još Damjanović, Sokolović, Ivošević, Petković, Matović, Mladenović, Božić, Pujkilović i Luka.

Treneri domaćih Višnjić i gostiju Jovanović, su u generalnoj probi isprobali mogućnosti svojih najboljih igrača. Već u 11 minutu, gostujići igrač je igrao rukom, penal je kapiten domaćih Matejić pretvorio u gol.
Na početku drugog dela šansu je imao i Luka. U 58 minutu odličan prodor Milovanovića po desnoj strani i pravi centaršut po zemlji, napadač Kostić je tek iz drugog pokušaja udvostručio prednost domaćih. Sjajan potez Luke videli smo u 65 minutu, kada je iz slobodnog udarca sa 18 metara skinuo paučinu sa domaćeg gola. U završnici su domaći posle brze kontre imali sjajnu priliku, ali je Tešić bio sebičan i šutirao visoko preko gola.

Preporuka

Raspisan konkurs za subvencionisanje traktora i priključnih mašina

Gradski sekretarijat za poljoprivredu grada Beograda, raspisao je konkurs za kupovinu traktora i priključnih mašina …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *