četvrtak , 18 априла 2024
Početna / Sport / Fudbal / Opet pakleni raspored na startu
Kapiten Karadjordja Bojan Živanović

Opet pakleni raspored na startu

Nisu se baš najbolje snašli, u prvih pet kola minule jeseni, fudbaleri Karađorđa iz Topole. U tom periodu osvojili su samo jedan bod, pa je to bio razlog da trener Petrović podnese ostavku. Pakleni raspored je prošao, dirigentsku palicu je preuzeo Nikola Vukajlović i bodovi su počeli da se osvajaju, pa su na kraju zauzeli sedmo mesto, sa samo tri boda manje od trećeplasiranog.

  • Jesenji deo samo počeli dosta loše, malo zbog težeg rasporeda, ali i zbog kasnog sastavljanja igračkog kadra – ističe kapiten ekipe Bojan Živanović. – Promene su donele poboljšanje. Posle petog kola stavri polako dolaze na svoje mesto i krećemo ka gornjem delu tabele, gde po kvalitetu i pripadamo. Već godinama igramo u talasima, u jednom periodu slabo, potom odlično, nikako da sezonu odigramo u kontinuitetu.
  • Pomoravlje, Jasenice 1911, RSK, OFK Aranđelovac su rivali na samom početku, opet, težak rasored?
  • Nastavak prvenstva dočekujem sa željom da ostanemo u gornji deo tabele. Trener Vukajlović je zakazao početak priprema za sredu 27. Januar. Igrački kadar je ostao isti. Gotovo svi igrači u klubu su iz našeg omladinskog pogona. Ne treba da brinemo za budućnost topolskog fudbala, jer mnogi iz našeg grada igraju širom Srbije – zadovoljan je Živanović.
    Fudbaleri Karađorđa su u poslednjih 12 susreta jesenjeg dela zabeležili osam pobeda dva remija i doživeli samo dva poraza, još jedan dokaz da igraju u talasima. Za obziljnije rezultate moraće da to rade u kontinuitetu.

Preporuka

Sveta Gora i Svetogorci, autora Slavomira Vojinovića

U Svečanoj sali GO Zvezdara održana je promocija knjige Sveta Gora i Svetogorci, autora Slavomira …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *