četvrtak , 28 марта 2024
Početna / Sport / Fudbal / Pojačanja preko potrebna

Pojačanja preko potrebna

Nemirnu zimsku pauzu imali su u OFK Mladenovcu. Ekipu je napustilo šest igrača, a od pojačanja za sada ni traga. Šef struke Zoran Nikolić je zasukao rukave, u pokušaju da iskristališe tim, koji je sposoban da ostvari opstanak u Srpskoj ligi Beograd. Još uvek traje prelazni rok, pa rukovodstvu kluba ostaje nada da mogu da angažuju kvalitetna pojačanja, istini za volju, kvalitet iziskuje povećane troškove, pa je pitanje koliko će u tome biti uspešni.

  • Nismo zadovoljni jesenjim učinkom – započinje razgovor napadač Dušan Tešić. – Očekivali smo daleko veći broj bodova, gubili dobijene utakmice, u nekima, nismo imali ni dovoljno sportske sreće. Uglavnom, sami smo krivi što smo osvojili samo 20 bodova. Izgubili smo čak deset utakmica sa jednim golom razlike, u mnogim mečevima golove smo primili u završnici, ili u nadoknadi. Nadam se da će nam ovog proleća i sreća biti naklonjena. Nama u napadu je, u svakom slučaju, preko potrebna.
  • OFK Mladenovcu su pojačanja neophodna i to na sredini terena i u napadu?
  • Bez obzira što smo zauzeli 16 mesto, nismo primili mnogo golova. Verujem da će rukovodstvo angažovati nekoliko igrača, pre svega na sredini i u fazi napada, kako bi postigli više golova. Želimo da se što bolje pripremimo, kako bi postigli više golova nego jesenas. Prvenstvo je dugo i neizvesno, gotovo pola lige razmišlja o opstanku. Već danas, igramo prvu prijateljsku utakmicu, protiv prvoligaša Budućnosti iz Dobanovaca. Imamo dovoljno vremena, da nadoknadimo ono što smo propustili u jesenjem delu sezone – uveren je Tešić.
    U Mladenovcu se pouzdaju u granitnu odbranu, po primljenim golovima su među boljim. Ono što raduje, od šestorice koji su napustili klub iz odbrambene linije je, samo Rajković, svi ostali su vezni igrači i napadači. Ekipu su napustili Marko Milovanović(Albanija), Jovan Miletić(Torlak), Nikola Rajković(Sremčica), Miloš Nikolić(Dunavac), Lazar Pantelić(BASK) i Milan Ilić(Grafičar). Od novajlija je pristigao samo Dimitrije Maksimovski(17), iz mlađih selekcija Crvene zvezde, pojačanja su preko potrebna.

Preporuka

Obeležena godišnjica NATO bombardovanja

Danas su predstavnici GO Mladenovac i udruženje boraca položili vence, povodom 24. marta dana bombardovanja, …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *