petak , 26 априла 2024
Početna / Sport / Fudbal / Nikolić: Čvrsta igra donosi spokoj
Trener OFK Mladenovaca: Zoran Nikolić, foto: Z. Lazarević

Nikolić: Čvrsta igra donosi spokoj

Samo nekoliko dana ostalo je do početka prolećnog dela prvenstva, u okviru Srpske lige grupa Beograd. OFK Mladenovac, baš, kao i veliki broj ekipa, imaju samo jednu ideju, kako sačuvati status ,kroz čak 19 prolećnih kola. Znanje, sreća, duga klupa, povrede i još mnogo toga odlučivaće o srpskoligaškom statusu.
Šef stručnog štaba OFK Mladenovca, Zoran Nikolić, veruje u ovaj tim i nada se uspešnom proleću.

  • Dobro smo radili tokom priprema – ističe Nikolić. – Ostvarili smo zacrtani plan. Angažovali smo i pojačanja i mislim da imamo tim sposoban, da ostvari opstanak. Nisu na pripremnim utakmicama razultati u prvom planu. Važno je da nismo imali teže povređenih igrača. Prvenstvo je dugo, već u martu igramo čak šest utakmica, bitno je da ostanemo hladne glave i pokušamo da osvajamo bodove i protiv ekipa koje se nalaze u donji deo tabele.
  • OFK Mladenovac je jesenas pobeđivao jače, gubio od slabijih?
  • Statistika kaže da je tako. Da bi ostavrili opstanak moramo da igramo čvrsto, da osvajamo bodove u nizu. Liga je dosta izjednačena. Na kraju će iz nje ispasti dosta ekipa. Mislim da smo spremni za ove izazove, Imamo tim sastavljen od mladosti i iskusva, mlađi igrači su iskusniji za jesenji deo i zbog toga verujem da možemo na kraju i da se radujemo. Vrlo je važna prva utakmica, u nedelju gostujemo Sremčici, igra se na terenu sa veštačkom travom i milim da i mi imamo šanse u ovom meču – uveren je Nikolić.
    Mladenovčani su jesen obeležili i po činjenici, da je na mečevima ovog kluba, palo najmanje golove u ligi(34). Teško su ih primali, još teže davali. Šestorica je napustilo ovu ekipu, nešto više je stiglo na Selters. Kvalitetniji ili ne, pokazaće vreme.

Preporuka

Prolećni bazar u Mladenovcu

Danas je u Gradskom parku u Mladenovcu u organizaciji GO Mladenovac održana manifestacija Prolećni bazar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *