utorak , 19 марта 2024
Početna / Sport / Fudbal / Podunavcima rampa na Oplencu
Direktor Karadjordja: Saša Vujičić

Podunavcima rampa na Oplencu

U poslednjih sedam mečeva, fudbaleri Karađorđa iz Topole, nisu osetili gorčinu poraza. Tako je bilo i u meču KUP-a protiv favorizovanog OFK Mihajlovca, pobednika Podunavskog okruga. U regularnom delu bilo je 1:1, tokom izvođenja penala domaći su sva tri puta pogodili mrežu Dobrića, dok su gosti ostali bez gola, Bondžić je jedan udarac zaustavio, jedan su promašili i jednom pogodili stativu. Direktor Karađorđa Saša Vujičić je zadovoljan rezultatima ove mlade ekipe.

  • Pobedili smo, jer smo ostavili srce na terenu – jasan je direktor Vujičić. -Imali smo i više sreće, penali su uvek neka vrsta lutrije. Moram da pohvalim sve momke. Tempo igranja utakmica sreda-nedelja je težak. Imamo svakako prednost, jer nam je dve trećine ekipe izuzetno mlada i ovaj meč smo počeli sa petoricom bonus igrača. Istakao bih golmana Aleksu Bondžića, odbranama u regularnom toku utakmice, omogoćio je da slavimo nakon penal serije. Naredni rival u kupu je pobednik Braničevskog okura, ekipa Mladog radnika. Našim sportskim rivalima iz Mihajlovca, čestitam na fer i korektnoj igri, u utakmici u kojoj obe ekipe nisu bile kompletne, ali smo mi imali više sreće. U naredna dva prvenstvena kola smo domaćini, protiv Zvižda i Napretka iz Markovca, očekujem veliku borbu u oba meča, ali i dve pobede.
  • Karađorđe trenutno zauzima peto mesto na tabeli Podunavsko-šumadijske zone, dva boda manje od trećeplasiranog OFK Aranđelovca, ali u klubu svi očekuju, da na kraju prvenstva zauzmu treće mesto, što je realan domet ove mlade ekipe.

Preporuka

Kulturni program povodom manifestacije Slavski kolač

U Domu kulture u Vlaški, održan je kulturni program, a povod je manifestacija Slavski kolač, …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *