utorak , 19 марта 2024
Početna / Sport / Fudbal / U Velikom Orašju odlučuju o zonašu
Direktor FK Mladi borac: Dušan Blagojević

U Velikom Orašju odlučuju o zonašu

Ni posle 25 odigranih kola, borba za prvo mesto u Podunavskoj okružnoj ligi ne prestaje. Vodeći Mladi borac ima 54 boda, baš kao i Polet iz Trnovča, ali i utakmicu manje, pa će po svemu sudeći, meč ovih ekipa koji se igra u Velikom Orašju, odlučiti o putniku u Podunavsko-šumadijsku zonu. Dušan Blagojević(23) jedan od najmlađih predsednika, koji predvodi ovaj klub, veruje da mogu do šampionske titule.

  • Imamo blagu prednost, jer pored idetničnog broja bodova, imamo utakmicu manje a i sam derbi igramo kod kuće – ističe Blagojević. – Verujemo u naš tim. Ono što nas brine je činjenica, da je komesar naše lige Stanimir Đuričić, meštanin Trnovča, ranije je bio trener i funkcioner Poleta. Želimo da prvenstvo do kraja bude regularno, tražićemo od nadležnih orgna FS Regiona zapadne Srbije, da naš međusobni dule sude sudije sa Srpske lige. Želimo da taj dvoboj bude spektakl, snimaćemo ga kamerom, kako bi mnogi ljubitelji fudbala uživali.
  • Prvenstvo se bliši kraju, a kao da je tek sada počelo?
  • Svesni smo da nije samo ta utakmica koja odlučuje, već za ovaj vikend u goste nam dolazi Mladi radnik iz Radinaca, nekada su igrali i Srpsku ligu. Moramo da pobeđujemo i slabije ekipe, kako bi na kraju prvi prošli kroz cilj. Mi iz rukovodstva činimo sve, da igračima omogućimo maksimalne uslove, kako bi od jeseni igrali zonsko takmičenje – uveren je Blagojević.

Preporuka

Kulturni program povodom manifestacije Slavski kolač

U Domu kulture u Vlaški, održan je kulturni program, a povod je manifestacija Slavski kolač, …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *