utorak , 23 априла 2024
Početna / Sport / Fudbal / Propozicije se krše već na startu

Propozicije se krše već na startu


Novajlila u Podunavsko-šumadijskoj zoni, ekipa Mladog borca je dobro startovala u novoj ligi. Ostvarili su dve pobede na strani, protiv OFK Aranđelovca i u Lipama, protiv ekipe Slobode. Jednu su utakmicu odigrali kod kuće i tu doživeli poraz, od Rudara 2001 iz Kostolca(1:3). Upravo je ovaj meč imao i treće poluvreme.

  • Sumnjamo u ispravnost odluke Komesara za takmičenje Zorana Predojevića – ističe predsednik Mladog borca Dušan Blagojević. – Igrač gostiju, Arsen Dalipi, na ovom meču nije imao specijalni lekarski pregled, ali je ipak nastupao. Žalićemo se višem organu i zahtevati da se smeni Predojević . Mi jesmo novi u ovoj ligi, ali imamo veliku želju za takmičenjem i zbog toga nećemo dozvoliti, da neko već na početku sezone izvrće slovo propozicija. Borićemo se svim pravnim sredstvima, makar morali da idemo i do UEFE.Ne želimo da mi već na startu prvenstva, a tek je treće kolo, budemo žrtve zakulisanih radnji.
  • Više se plašite utakmice kod kuće nego na strani?
  • Igramo ove jeseni dobro, ali upravo se plašimo kada igramo kod kuće. Druge ekipe jedva čekaju da igraju na svom terenu, ali mi uzimamo bodove na strani. Verujem da možemo u nedelju, kada nam u goste dolazi Grizli ML iz Saranova, da odigramo dobro i konačno osvojimo bodove kod kuće.

Interesantno je da su svi klubovi, pred početak prvenstva dobili zvanično saopštenje od Nenada Kurčubića iz Stručne službe FSRZS koje glasi: „Obaveštavaju se klubovi da su u obavezi, da specijalne lekarske preglede za igrače od 16 od 17 godina, koji nastupaju za seniorski tim, obavezno unesu u informacioni sistem Komet i to u rubrku dodatne informacije-licence, na isto mesto gde i običan lekarski pregled i članarina“. Na sportnom meču u Mladom borcu kažu da toga nije bilo.

Preporuka

Veliko priznanje Milanu Mirčiću, nagrada grada Beograda

Mladenovčanin Milan Mirčić dobio je danas veliko priznanje, nagradu grada Beograda za 2023 godinu iz …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *