utorak , 16 априла 2024
Početna / Sport / Fudbal / Stevanovićev projektil doneo čelo Beogradske zone

Stevanovićev projektil doneo čelo Beogradske zone

Пројектил Давида Стевановића, на суботњем  мечу на Селтерсу, између домаћег ОФК Младеноваца и екипе Поштар Звездара и то у шестом минуту судијске надокнаде, донео је лидерско место екипи подно Космаја. Гости су се представили као чврст противник, имали чак и једну колосалну шансу, али је Стевановићев потез, донео велико олакшање клуба подно Космаја. О свом голу бек  Давид Стевановић каже:

  • Не дешава се у фудбалу толико често, да бек буде играч утакмице, иако се то заиста деси, онда мора да сте урадили нешто спектакуларно, као у мом случјау. Ова чињеница само потврђује да у модерном фудбалу свака позиција игра важну улогу у тиму. Све честитке гостујућим играчима на фер и коректној игри. Оно што нису моглли моји саиграчи деведеет и више миниута,  пошло је за ногом баш мени. Примио сам лопту негде код аут линије, упутио оштар ценаршут, лопта је имала чудесну путању и завршила иза леђа голмана гостију.
  • Важна су три нова бода?
  • Морам да додам да је наша победа вила више него заслужена и требала је да се реши доста раније, како не би дошло до неизвесне завршнице. Уз доста среће сам постигао погодак, али срећа прати храбре. Немамо много времена за славље. Већ у недељу гостујемо Космају, добро познајем екипу из Раље, у прошлом првенству сам био део њиховог тима, желим им све најбоље, али нема пуно прострора за емоције. Морамо да наставимо у истом ритму и упишемо нову троју, како би направили још један огроман корак, ка зацртаном циљу, повратак у Српску лигу – уверен је Стевановић.

У ОФК Младеновцу су ову победу посветили саиграчу Владимиру Милићу, који је на дан утакмице имао операцију колена, тако да ће већ после зимске паузе, опет бити део тима клуба са Селтерса.

Preporuka

Torta za 13 rodjendan TCM-a

Danas su u Tržnom Centru u Mladenovcu obeležili 13 godina uspešnog poslovanja. Osim štulaša i …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *