utorak , 19 марта 2024
Početna / Sport / Fudbal / Bolnica podno Oplenca
Dušan Srećković, trener FK Karadjordja

Bolnica podno Oplenca

Zbog više sile, fudbaleri Karađorđa, svoj meč protiv Pomoravlja nisu odigrali. Meč je bio zakazan minulog vikenda, ali je tri sata pre početka meča utakmica odložena, jer je pet igrača bilo pozitivno na Korona virus. Ekipa podno Oplenca još uvek ima problema sa zaraženim igračima, koji su opterećeni ovom bolešću. Sasvim je izvesno da se Dulanović oporavio, jer on nije igrao ni predhodnu utakmicu kod kuće, protiv Rudara iz Stamnice, ostala četvorica su još uvek van stroja, pa je neizvestan nastup ekipu u subotu.

  • Upali smo u velike probleme – jada se prvi trener Dušan Srećković. –Tri sata pre meča protiv Pomoravlja smo obavešteni, da su naša tri igrača pozitivna, A. Lazarević, N. Živković i Lekić su ispali iz stroja, poredhodno Dulanović i Milivojević, pa tako nismo mogli da računamo na pola tima. Imamo velikih problema i sa trenažnim procesom i svakim danom jedan po jedan igrač ispada iz stroja. Nadamo se da će se situacija u narednim danima popraviti, jer nam ne ide u prilog ni odlaganje utakmica, jer to moramo kasnije da nadokandimo i to paklenim ritmom sreda-subota, ako se zna da tim nije trenirao kako treba, tada ćemo imati još većih problema oko opterećenja igrača. Iskoristili smo prelazni rok da dovedemo još jedno igrača. Naš novi član je Dušan Maksimović, ima 20 godina, nastupao je u mlađim selekcijama Čukaričkog i Brodarca i zaoštriće nam konkurenciju u veznom redu.

  • U Karađorđu još uvek nisu sigurni, može li ekipa podno Oplenca, u subotu na svom stadionu Šilja Tadić da dočeka Slogu 1924 iz Batočine. To će zavisiti od lekarskih nalaza igrača, pre svega onih koji su pozitivni na Korona virus.

Preporuka

Kulturni program povodom manifestacije Slavski kolač

U Domu kulture u Vlaški, održan je kulturni program, a povod je manifestacija Slavski kolač, …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *