utorak , 19 марта 2024
Početna / Sport / Fudbal / Marić i Djordjević top pojačanja

Marić i Djordjević top pojačanja

Poslednje nedelje prelaznog roka, FK Zuca 2019 je doveo dva sjajna pojačanja. Pristupncu su potpisali i treneru Petkoviću se tavili na raspolaganje, doskorašnji golman OFK Mladenovca Nikola Marić i kapiten Komgrapa Veljko Đorđević. Sa već odličnim sastavom ovog kluba podno Avale, biće to sastav za poštovanje.

  • Posle tri lepe godine u klubu sa Seltersa, osetio sam da mi je potrebna neka promena, nešto novo. Stizale su razne ponude od ekipa iz Srpske lige, ali jednostavno Zuce 2019 me je privuklo svojom energijom, koju ljudi oko kluba šalju u fudbalski Beograd. Ekipa ima visoke ambicije, atmosfera u svlačionici je odlična, tako da ni trenutka nisam razmišljao, o prelasku u ovu ekipu. Nadam se da ću svojim dugogodišnjem iskustvom igranja u Srpskoj ligi, moći klubu da pomognem, da ostvari ciljeve koje ima -jasan je golman Marić.
    Još jedno vredno pojačanje značiće ekipi ispod Avale, Veljko Đorđević je dete Zuca, tu je rođen i prošao je kompletnu fudbalsku školu ovog kluba. Vratio se u matični klub, sa željom da im pomogne, u eventualnoj borbi za ulazak u Srpsku ligu. Kako trenutno ekipa igra, te želje nisu daleko od stvarnosti. U predhodnih pet utakmica, ostvarili su tri pobede, remi i samo jedan poraz, od vodećeg OFK Mladenovca i to na Seltersu.

Preporuka

Kulturni program povodom manifestacije Slavski kolač

U Domu kulture u Vlaški, održan je kulturni program, a povod je manifestacija Slavski kolač, …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *