petak , 29 марта 2024
Početna / Sport / Fudbal / OFK Mladenovac u naletu

OFK Mladenovac u naletu

Fudbaleri OFK Mladenovca su u dosadašnjm delu prvenstva pokazali najviše i zbog toga se zasluženo nalaze na prvom mestu, imaju četiri boda više od najbližih pratilaca. Ekipa sa Seltersa je spoj iskustva i mladosti, predvođena trenerom Spasićem, kao da želi da ponovi uspeh, od pre nešto više od dve godine, kada su ušli u Srpsku ligu. Jedan od onih koji ove jeseni igra odlično je mladi napadač Momčilo Krstić(23), koji je ponikao u Radničkom PDM, kasnije igrao u mlađim selekcijama Voždova i Crvene zvezde, sada je bitan šraf ekipe sa Seltersa.

  • Dobro smo krenuli, važno je da sačuvamo konitinuitet dobrih igara i osvajanje bodova – ističe Krstić. – Jedan od razloga našeg uspeha je i atmosfera u ekipi, naravno i trener Spasić. Postoje generacijske razlike, ali se one na terenu ne osećaju. Mi mlađi gledamo da što više naučimo od iskusnijih. U ovoj je godini Beogradska zona kvalitetnija nego u prošloj, svaka je utakmica kvalifikaciona, nema slabih protivnika, tako da uvek moramo da u meč uđemo maksimalno angažovani, kako bi osvajali bodove u nizu.
  • Vinča je naredni rival?
  • Svaka je utakmica važna, Vinča je sledeći rival, imaju kvalitetan tim, biće teško, ali verujem u našu dobru igru, kako bi sačuvali kontinuitet osvajanje bodova. Nalazimo se na sredini jesenjeg dela, imamo da igramo još dosta važnih utakmica, ostaje još i proleće, utakmica po utakmica, kako bi sačuvali lidersku poziciju. Ima još nekoliko ozbiljnih kandidata koji razmišljaju o plasmanu u Srpsku ligu Beograd.

Na Seltersu i ovaj meč neće biti u prisustvu publike, zbog kazne od dva meča. Igrači veruju da mogu do trijumfa i bez podrške navijača. Tri boda su na ovom meču imperativ.

Preporuka

Obeležena godišnjica NATO bombardovanja

Danas su predstavnici GO Mladenovac i udruženje boraca položili vence, povodom 24. marta dana bombardovanja, …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *