sreda , 17 jul 2024
Početna / Sport / Fudbal / OFK Mladenovac u naletu

OFK Mladenovac u naletu

Fudbaleri OFK Mladenovca su u dosadašnjm delu prvenstva pokazali najviše i zbog toga se zasluženo nalaze na prvom mestu, imaju četiri boda više od najbližih pratilaca. Ekipa sa Seltersa je spoj iskustva i mladosti, predvođena trenerom Spasićem, kao da želi da ponovi uspeh, od pre nešto više od dve godine, kada su ušli u Srpsku ligu. Jedan od onih koji ove jeseni igra odlično je mladi napadač Momčilo Krstić(23), koji je ponikao u Radničkom PDM, kasnije igrao u mlađim selekcijama Voždova i Crvene zvezde, sada je bitan šraf ekipe sa Seltersa.

  • Dobro smo krenuli, važno je da sačuvamo konitinuitet dobrih igara i osvajanje bodova – ističe Krstić. – Jedan od razloga našeg uspeha je i atmosfera u ekipi, naravno i trener Spasić. Postoje generacijske razlike, ali se one na terenu ne osećaju. Mi mlađi gledamo da što više naučimo od iskusnijih. U ovoj je godini Beogradska zona kvalitetnija nego u prošloj, svaka je utakmica kvalifikaciona, nema slabih protivnika, tako da uvek moramo da u meč uđemo maksimalno angažovani, kako bi osvajali bodove u nizu.
  • Vinča je naredni rival?
  • Svaka je utakmica važna, Vinča je sledeći rival, imaju kvalitetan tim, biće teško, ali verujem u našu dobru igru, kako bi sačuvali kontinuitet osvajanje bodova. Nalazimo se na sredini jesenjeg dela, imamo da igramo još dosta važnih utakmica, ostaje još i proleće, utakmica po utakmica, kako bi sačuvali lidersku poziciju. Ima još nekoliko ozbiljnih kandidata koji razmišljaju o plasmanu u Srpsku ligu Beograd.

Na Seltersu i ovaj meč neće biti u prisustvu publike, zbog kazne od dva meča. Igrači veruju da mogu do trijumfa i bez podrške navijača. Tri boda su na ovom meču imperativ.

Preporuka

Stanojeviću komunalno, Gigovu Parking servis

Na današnjoj prepodnevnoj sednici Skupštine GO Mladenovac, bilo je pet tačaka dnevnog reda. Skupština je …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *