petak , 26 априла 2024
Početna / Sport / Fudbal / Lukić uzdanica mlađih kadeta Rada

Lukić uzdanica mlađih kadeta Rada

Viktor Lukić(15), je još jedan fudbalski biser sa Mladenovačkih fudbalskih terena, koji beleži odlične partije u bojama Beogradskog Rada. Lukić je rođen u Austriji, ali trenutno živi u Mladenovcu, gde je i – naučio prve fudbalske korake. NJegove dobre igre brzo su primećene i usledio je poziv skauta FK Rada.

  • Fudbal sam počeo da igram u Kovačevcu, gde je moj otac Dejan, profesor fizičkog vaspitanja i Viši fudbalski trener trenirao mlađe kategorije – započinje razgovor mladi Lukić. –  Kasnije sam pristupio OFK Mladenovcu, gde sam proveo dve sezone. Dobre igre i golovi su me preporučili i otisnuo sam se put Banjice. Bio sam željan novih izazova. U Radu su me sjajno prihvatili u pionirskoj selekciji, pod vođstvom Dejana Musovića i Miloša Jovanovića. Odlično sam se uklopio u koncepciju igre Rada, koju oni zahtevaju u svojim selekcijama.
  • Mlađi kadeti Rada beleže ovog proleća odlične rezultate?
  • Brzina koju posedujem odredila mi je mesto u timu, kao krilni napadač, po levoj ili desnoj strani. Sada sam u mlađim kadetima pod nadzorom trenera Vladimira Bulatovića, koji mi daje punu podršku i nastupamo u Prvoj ligi Beograda, gde igramo zapaženu ulogu pored Crvene zvezde, Partiizana i Čukaričkog. Golovi su mojaj opsesija, ali isto tako volim da proigram saigrače. Želja mi je da jednog dana zaigram i na velikoj sceni i to u seniorskoj konkurenciji, imam dobar preduslov i nadam se da će se to jednog dana i desiti – uveren je mlađi Lukić.

Uporedo sa fudbalom Viktor uspešno pohađa prvu godinu Sportske gimnazije u Mladenovcu, a kako ističe želja mu je da upiše Fakultet sporta i fizičkog vaspitanja i tako krene stopama svog oca. Želimo mu puno uspeha u školovanju, fudbalskoj karijeri, kao i u ispunjavanju svojih snova, a verujemo da je pred mladim Lukićem blistava fudbalska  karijera.

Preporuka

Raspisan konkurs za subvencionisanje traktora i priključnih mašina

Gradski sekretarijat za poljoprivredu grada Beograda, raspisao je konkurs za kupovinu traktora i priključnih mašina …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *