petak , 26 априла 2024
Početna / Sport / Fudbal / Kuzmanović: Katastrofalni uslovi za takmičenje
smart

Kuzmanović: Katastrofalni uslovi za takmičenje

Prvenstvena trka u Prvoj beogradskoj ligi grupa C, ulazi u završnu fazu. Sasvim je izvesno da će novi član Beogradske zone biti ekipa Boleča. Saša Kuzmanović direktor Šumkadije 1962 je jako nezadovoljan uslovima, pod kojima se takmiče klubovi u okviru ove lige, jednostavno, uslovi su katastrofalni, većina klubova nema ni najosnovnije.

      –        Moram da kažem da se nama više isplati da se takmičimo u opštinskoj ligi Mladenovca, nego u ovoj u ovom stepenu takmičenja – jasan je Kuzmanović. – Većina klubova nema uslova za takmičenje ni u ovom setepenu takmičenja, a o višem rangu da ne govorimo. Pitanje regularnosti prvenstva nije baš najjasnije, ekipa Đurinaca je posle drugog prolećnog kola udaljena iz takmičenja, to su nadležni trebali da urade onog trenutka kada su neopravdano izostali u prvoj utakmici tokom jesenjeg dela. NJihova eliminacija je direktno pogurala Boleč, ka višem rangu. U nedavnom meču ove ekipe u Pudarcima se domaćin nije pojavio, zaista je naša liga „neobična“.

         –     Doživeli ste poraz u utakmici protiv lidera?

        –      U našoj utakmici protiv ove ekipe imali smo perfidno suđenje u prvom poluvremenu, da su te odluke koje su trebale biti u našu korist, bile isprevne pitanje u kom bi smeru otišla utakmica. Odigrali smo ovu utakmicu, bez četvorice standardnih, na kraju doživeli poraz i izgubili šanse za viši rang. Svesni smo da ekipe ne mogu da imaju uslove kao mi u Jagnjilu, jer smo se ranije takmičili u Srpskoj ligi. Ova naša liga je dosta slaba, ima samo nekoliko kvalitetnih ekipa, ostale dve grupe su čini mi se kvalitetnije, ali imaju i bolje uslove za takmičenje. Nadležni organi moraju da povedu više računa, kada klubovima u ovom stepenu  izdaju dozvole za takmičenje – uveren je Kuzmanović.

Šumkadija 1962 je klub koji ima najbolje uslove za takmičenje do Srpske lige, odličan  teren, sjajne svlačionice, upravna zgrada i tribine i skakvako su najmerodavniji da mogu da komentarišu uslove za takmičenje.

Preporuka

Prolećni bazar u Mladenovcu

Danas je u Gradskom parku u Mladenovcu u organizaciji GO Mladenovac održana manifestacija Prolećni bazar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *