četvrtak , 18 априла 2024
Početna / Vesti / OTVOREN NOV MAXI SUPERMARKET U MLADENOVCU

OTVOREN NOV MAXI SUPERMARKET U MLADENOVCU

Stanovnici opštine Mladenovac dobili su još jedno mesto proverene i kvalitetne kupovine u svom komšiluku. Nov Maxi supermarket otvoren je svečano na adresi Kovačeva broj 1, u čijem modernom enerijeru je kupce dočekao bogat asortiman proizvoda praćen toplom komšijskom uslugom po kojoj su ovi supermarketi prepoznatljivi.

Prodavnica, uređena i dizajnirana po visokim standardimana više od 500m2 i sa obezbeđenim parkingom za još ugodniju nabavku, novo je mesto kupovine prilagođeno u potpunosti savremenom kupcu. Tako potrošači na ovoj lokaciji mogu uživati uširokom izboru uvek svežeg voća i povrća, mesa, delikatesa. Ugođaju doprinosi i savršen ukus svežih peciva koja kupce očekuju u Maxi pekari, a tu su i brojne druge prehrambene i neprehrambene kategorije koje svojim širokim asortimanom odgovaraju na potrebe svakog člana domaćinstva.

Za prijatnu atmosferuzaduženo je 25 zaposlenih, koji u svakom trenutku stoje na usluzi kupcima. Oni će im uz osmeh i ljubaznost pomagati pri odabiru artikala a brza nabavka u ovoj radnji dostupna je zahvaljujući mogućnosti plaćanja na četiri regularne i tri samouslužne kase.

Otvaranjem još jednog Maxi supermarketa u Mladenovcu, kompanija Delez Srbija učinila je kvalitetnu kupovinu po najvišim standardima još dostupnijom stanovnicima ove opštine. 

Preporuka

Prva beogradska liga grupa C, rezultati šestog prolećnog kola

Odigrane su utakmice, šestog prolenog kola u okviru Prve beogradske lige grupa C. Rezultati: oloRezultati …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *