utorak , 23 априла 2024
Početna / Uncategorized / Turnir u malom fudbalu u Jupiter S, za pomoć Božani, sakupljena sredstva 214 hiljada dinara

Turnir u malom fudbalu u Jupiter S, za pomoć Božani, sakupljena sredstva 214 hiljada dinara

Dragi prijatelji, želimo svima da se zahvalimo na učešću i doprinosu na Humanitarnom turniru za Božanu koji je održan nedelju u našem balonu. Učestvovala je 21 ekipa, od kojih su dve ženske i dve dečje.

Zahvaljujemo se ljudima dobre volje koji su se odazvali našem pozivu i donirali, pored novca, određenu količinu pića koje se prodavalo na turniru. Jako smo srećni što smo svi zajedno dali sve od sebe da Božani olakšamo borbu i pomognemo da pobedi. Posebno se zahvaljujemo mlađim kategorijama FK Kosmaj Ralja koji su sa polaznicima ŠF Jupiter S odigrali revijalnu utakmicu i pokazali humanost i drugarstvo na delu.

Takođe, ekipa Empex je nesebičnim prilogom dala veliki doprinos ovoj akciji. Zahvaljujemo se sudijama Aleksandru Vasiljeviću i Marku Saviću, kao i članu našeg tima Milošu Damnjanoviću koji su bez bilo kakve naknade doprineli da ovaj skup bude na ponos svih nas.

Svi su bili sjajni, plemeniti, veseli, pozitivni i zaista je čast imati takve ljude za komšije, prijatelje i korisnike naših usluga u balonu. U to ime sve ekipe dobile su od organizatora zahvalnice za učešće. Zahvalnice su takođe dodeljene i donatorima pića: Željku Mirkoviću, Mikiju Matejiću, Nikoli Djuricu, N&B marketu iz Nemenikuća i Dejanu Kretiću.

Božana je bila gotovo čitav dan sa nama i svojim vedrim duhom oplemenila je naša srca. Pored humanitarnog karaktera, turnirsko takmičenje je bilo na visokom nivou i u sportskoj i fer borbi pobedu je odnela ekipa „Čivijaš“ koja je u finalu pobedila ekipu „TR Drumine AS Mirosavić“ Prihod od kotizacija, prodatih pića, bilijara i dobrovoljnih priloga iznosio je ukupno 214.820,00 dinara. Novac će biti predat Božani uz želju da uskoro podeli sa nama vesti o svom izlečenju.

Hvala svima❤️

Preporuka

Veliko priznanje Milanu Mirčiću, nagrada grada Beograda

Mladenovčanin Milan Mirčić dobio je danas veliko priznanje, nagradu grada Beograda za 2023 godinu iz …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *