petak , 26 априла 2024
Početna / Sport / Fudbal / Matejić i dečaci brane Selters
Matejic u duelu sa Kostićem

Matejić i dečaci brane Selters


Fudbaleri OFK Mladenovca će u prvom prolećnom kolu dočekati ekipu Hajduka sa Liona. Najmlađu ekipu u ligi predvodiće veteran Darko Matejić(37) sa dečacima, koji još uvek imaju pravo da igraju za omladinski sastav, jer kada je kapiten, nekada davno ušao u seniorski sastav, mnogi nisu bili ni rođeni.

  • Svesni smo da ovog proleća imamo najmlađi tim – ističe Matejić. – Zbog te činjenice, obaveza nas nekoliko starijih je tim veća. Ja golman Marić, Milić i Stevanović moraćemo da pružimo više kako bi ovoj deci, pred kojima je tek fudbalska karijera mogli da omogićimo da napreduju. Dobro smo radili u pripremnom periodu. Nalazimo se na sedmom mestu, jesenas smo odigrali dosta nerešenih utakmica, nadam se da možemo ovog proleća, bez obzira što nemamo iskusan tim, osvojiti koji bod više. Nismo među ugroženim timovima, ali ni među onima koji će odlučivati o visokom plasmanu.
  • Hajduk je za vas stari znanac?
  • Za 21 sezonu, odigrao sam bezbroj utakmica protiv Hajduka. Sada kada se setim svog seniorskog početka, bilo je to davno, 2002. godine sam kao 16-godišnji igrač, debitovao u Beogradskoj zoni, za Radnički PDM, prošlo je više od 20 godina, ali ne želim u penziju. Jesenas sam na Lionu postigao sjajan pogodak sa gotovo 30 metara za našu pobedu. Neka sada ovaj meča u subotu odluče, neki od ovih dečaka, ako sada ne igraju, kada će. Hajduk ima kvalitetan tim, ali mi u prva četiri kola imamo težak raspored, ako ništa drugo, makar kući da osvajamo bodove – uveren je Matejić.

Jesenas su Mladenovčani kao domaćini imali velikih problema sa strujom. Taj dugogodišnji problem je napokon rešen. Ovih se dana obezbeđju uslovi za normalno takmičenje, uz podršku lokalne samouprave, ali i grada Beograda, vrlo brzo će i stadion Selters biti na dnevnom redu, jer je objekat na Seltersu, ustupljen bez nadoknade Sportskom centru Ljubomir Ivanović Gedža.

Preporuka

Prolećni bazar u Mladenovcu

Danas je u Gradskom parku u Mladenovcu u organizaciji GO Mladenovac održana manifestacija Prolećni bazar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *