ponedeljak , 29 априла 2024
Početna / Sport / Fudbal / Ivanković stavio pečat

Ivanković stavio pečat

Pomalo neočekivanu pobedu ostvarili su mladenovčani na teškom gostovanju na Dorćolu. Poletna ekipa sa Seltersa je golom Stefana Ivankovića(19) odnela sva tri boda. Veliki pljusak, kao da je dao dodatni motiv, da baš kao i jesenas i ovog proleća ostvare trijumf, protiv ekipe GSP Polet Dorćol.

  • Gol za pobedu je probudio veliku sreću u meni – iskren je Ivanković. – Puno mi znači i podstiče me da nastavim dalje da se trudim i radim i da težim napretku. Nadam se da ću u narednim utakmicama doprineti još boljim rezultatima tima. Na Dorćol smo otišli jako samouvereni, znali smo da možemo do pobede. Ova pobeda daje dodatni motiv da možemo da se nosimo i sa ekipama iz samog vrha. Svi su bili na vrhuncu zadatka, istakao bih našu zadnju liniju, koja je igrala perfektno. Bitno je da smo pobedili i doneli tri velika boda u Mladenovac.
  • Za omladince nastupate u vezi, kod seniora ste u predhodnim mečevima igrali kao spoljni?
  • Što se tiče seniorskog fudbala, nastupao sam pretežno na poziciji beka, dok sam u omladincima igrao na sredini terena. Nije mi strana ta pozicija. Mislim da mogu dosta da napredujem na sredini terena, prevashodno, jer je trener Janković igrao na ovoj jpoziciji, pa može dosta toga da mi prenese, a i pored mene u sredini, imamo iskusnije igrače, tako da uz pomoć njih, mogu dodatno da napredujem,
  • Barajevo je naredni rival?
  • Dobro smo otvorili prolećni deo sezone. Od četiri meča zabeležili smo tri pobede, i trudićemo se da nastavimo u ovakvom ritmu. U subotu dočekujemo ekipu Barajeva, nije to ni malo naivna ekipa, jesenas smo od njih doživeli poraz, bila je to naša nešto slabija utakmica, ovog puta igramo na svom terenu i ako budemo igrali kao u predhodnim mečevima, verujem da opet možemo do tri boda – jasan je Ivanković.

Preporuka

Prolećni bazar u Mladenovcu

Danas je u Gradskom parku u Mladenovcu u organizaciji GO Mladenovac održana manifestacija Prolećni bazar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *