ponedeljak , 29 априла 2024
Početna / Sport / Fudbal / Penali samo protiv Kosmaja

Penali samo protiv Kosmaja

Utakmicu Kosmaj – Šušnjar (1:2), obeležio je sudija Stokić, koji u dva navrata nije svirao očigledne penale u korist Kosmaja. Domaćini su razočarani kako je ovaj sudija reagovao u dva navrata prilikom prekršaja gostujućeg štopera. Predsednik Dragan Gagić posle prespavane noći i pregledanog snimka iznosi svoje mišljenje.

  • Iako je klub trenutno poslednji na tabeli, igrači, trener i uprava Kosmaja veruju da mogu da izbore opstanak i da se i naredne godine takmiče u Zonskoj ligi Beograd. To će pokušati da izbore na sportskom terenu, bez ikakvih zakulisnih radnji i aktivnosti, koje nemaju veze sa sportom. Uveren sam da sudijske greške koje su se desile na poslednjoj prvenstvenoj utakmici nisu namerne i da nisu učinjene sa ciljem da naš klub nezasluženo bude poražen. Kada bi mislili da je drugačije, uprava kluba bi razmotrila nastavak daljeg takmičenja, bez obzira na sankcije.
  • Ovaj slučaj kao da je prelio čašu?
  • Činjenica jeste da su sudije veoma laki na pištaljci kada treba da dosude kaznene udarce protiv naše ekipe, ali, da kada smo mi u pitanju čine to veoma retko, čak i kada je očigledno. Ovo je bio slučaj i u nedelju protiv Šušnjara, kada dva očigledna jedanesterca nisu suđena u našu korist. Naša očekivanja su samo da imamo ravnopravne uslove u borbi za opstanak, a tu pre svega mislimo na korektno suđenje. Ako na sportskom polju ne budemo mogli da izborimo opstanak, to ćemo prihvatite najnormalnije, ali ako to bude plod nečega drugog, verovatno ćemo se povući iz svih takmičenja, u znak protesta – jasan je Gagić.

Predsednik Kosmaja se gotovo nikad ne oglašava, ovog puta je napravio izuzetak, potaknut načinom suđenja na utakmici protiv Šušnjara.

Preporuka

Prolećni bazar u Mladenovcu

Danas je u Gradskom parku u Mladenovcu u organizaciji GO Mladenovac održana manifestacija Prolećni bazar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *