sreda , 1 маја 2024
Početna / Vesti / OTVOREN NOV MAXI SUPERMARKET U MLADENOVCU

OTVOREN NOV MAXI SUPERMARKET U MLADENOVCU

Stanovnici opštine Mladenovac dobili su još jedno mesto proverene i kvalitetne kupovine u svom komšiluku. Nov Maxi supermarket otvoren je svečano na adresi Kovačeva broj 1, u čijem modernom enerijeru je kupce dočekao bogat asortiman proizvoda praćen toplom komšijskom uslugom po kojoj su ovi supermarketi prepoznatljivi.

Prodavnica, uređena i dizajnirana po visokim standardimana više od 500m2 i sa obezbeđenim parkingom za još ugodniju nabavku, novo je mesto kupovine prilagođeno u potpunosti savremenom kupcu. Tako potrošači na ovoj lokaciji mogu uživati uširokom izboru uvek svežeg voća i povrća, mesa, delikatesa. Ugođaju doprinosi i savršen ukus svežih peciva koja kupce očekuju u Maxi pekari, a tu su i brojne druge prehrambene i neprehrambene kategorije koje svojim širokim asortimanom odgovaraju na potrebe svakog člana domaćinstva.

Za prijatnu atmosferuzaduženo je 25 zaposlenih, koji u svakom trenutku stoje na usluzi kupcima. Oni će im uz osmeh i ljubaznost pomagati pri odabiru artikala a brza nabavka u ovoj radnji dostupna je zahvaljujući mogućnosti plaćanja na četiri regularne i tri samouslužne kase.

Otvaranjem još jednog Maxi supermarketa u Mladenovcu, kompanija Delez Srbija učinila je kvalitetnu kupovinu po najvišim standardima još dostupnijom stanovnicima ove opštine. 

Preporuka

Prolećni bazar u Mladenovcu

Danas je u Gradskom parku u Mladenovcu u organizaciji GO Mladenovac održana manifestacija Prolećni bazar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *