utorak , 30 априла 2024
Početna / Sport / Karate / Dragan Jovanović otvorio turnir

Dragan Jovanović otvorio turnir

Karate klub „Karađorđe“ iz Topole bio je domaćin turnira „Oplenački pobednik“. Turnir koji se organizuje četvrtu godinu za redom, održan je u sportskoj dvorani Srednje škole „Kralj Petar I“. Na takmičenju je učešće uzelo 20 klubova sa oko 250 karatista. Prvo mesto zauzeo je KK „Jagodina“, drugo „Lotos“ iz Smedereva, a treće „Haiken“ iz Jagodine. Titulu „Oplenački pobednik“ u seniorskoj konkurenciji osvojio je Todor Marković član KK „Haiken“ iz Jagodine.
Turnir je otvorio predsednik Skupštine opštine Topola, Dragan Jovanović, a takmičenje su pored brojnih navijača pratili i predsednik Sportskog saveza opštine Darko Reljić i član opštinskog Veća za sport Aleksandar Nešović.
I pored toga što domaćin nije učestvovao u generalnom plasmanu, karatisti „Karađorđa“ pokazali su zavidan kvalitet. Posebno se ovo može reći za kadetsku ekupu u borbama koja je u jakoj konkurenciji zauzela prvo mesto. Kadeti „Karađorđa“ nastupili su u sastavu: Arsić Uroš, Milivojević Stefan i Stevanović Bogdan. Visoku formu u ekipi domaćina potvrdila je i Nikolija Sofronijević. Ona je u katama za pionirke u maniru pravih šampiona osvojila prvo mesto.
Opšta je ocena da su gledaoci u Topoli mogli prisustvovati još jednom dobro organizovanom takmičenju. „Oplenački pobednik“ ne samo da prelazi u tradicionalno takmičenje, već i svojom masovnošću i pre svega kvalitetom pobuđuje sve veću pažnju javnosti.

Preporuka

Prolećni bazar u Mladenovcu

Danas je u Gradskom parku u Mladenovcu u organizaciji GO Mladenovac održana manifestacija Prolećni bazar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *