ponedeljak , 27 марта 2023
Najnovije vesti
Početna / Sport / Fudbal / Bitka za zonu

Bitka za zonu

Održana 10. sednica Izvršnog odbora FS Beograda

U prostorijama FSB održana je 10. sednica Izvršnog odbora Fudbalskog saveza Beograda kojom je predsedavao predsednik FSB Dušan Mrakić. Pošto je usvojen zapisnik sa prethodne 9. sednice, članovi IO FSB su verifikovali odluke donete na 6. i 7. zasedanju Odbora za hitna pitanja FSB, a što se tiče odluka donetih na 8. sednici Odbora za hitna pitanja FSB nije usvojena ona koja se odnosila na popunu liga u takmičarskoj sezoni 2017/2018, preciznije na način popune Zonske lige Beograda, a shodno tome i popune “A” i “B” grupe Prve beogradske lige.

Naime, zbog žalbe FK “Avala 1939” iz Belog Potoka i prigovora FK “Napredak” iz Medoševca Izvršni odbor FS Beograda doneo je odluku da se jedno upražnjeno mesto u Zonskoj ligi Beograda popuni tako što će FK “Avala 1939” i FK “Napredak” iz Medoševca odigrati kvalifikacionu utakmicu na terenu stadiona FC FSB na Adi Ciganliji u subotu 12. avgusta 2017. godne sa početkom u 17:30 časova. Prilikom žrebanja takmičarskih brojeva za Zonsku ligu Beograda, u ponedeljak 7. avgusta 2017. godine u 15:00 časova, odrediće se domaćin ove utakmice.

 

Ukoliko pobedi FK “Avala 1939” onda će u Prvoj beogradskoj ligi – grupa “A” igrati FK “PKB Kovilovo”, a pobeda FK “Napredak” (Medoševac) omogućila bi da u Prvoj beogradskoj ligi – grupa “B” igra FK “Radnički” iz Drena.

 

Članovi IO FS Beograda jednoglasno su za novog predsednika Organizacije fudbalskih trenera FS Beograda kandidovali Branka Babića.

 

Na ovom zasedanju IO FSB usvojen je i sastav liga mlađih kategorija FSB.

Preporuka

Vrčin napada Jagnjilce

Pred početak prvenstva u okviru Prve beogradske lige, za meč Vrčin – Šumadija 1962 se …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *