utorak , 19 марта 2024
Početna / Sport / Fudbal / Bulat: Igrali smo važnu ulogu

Bulat: Igrali smo važnu ulogu


Još jedan istorijski rezultat ove jeseni su ostvarili fudbaleri Kosmaja. Osvajanjem trećeg mesta iznenadili su mnoge klubove, sa većom fudbalskom tradicijom. Predsednik kluba Goran Gagić, sekretar Dejan Majstorović, trener Siniša Janković zajedno sa igračima naapravili su čudo, jer su igrali sjajan fudbal. Serija od sedam utakmica bez poraza, od kojih čak pet pobeda, obezbedila je treće mesto, za miran zimski san.

  • Na početku priprema nije sve izgledalo baš najbolje – ističe napadač Milan Bulat. – Tokom pripremnog perioda imali smo probelama i sa treninzima, nismo baš verovali da možemo da ostvarimo visok plasman. Svesni smo da imamo dobar kvalitet igrača, ali u fudbalu je potrebno osim znanja, još dobra pripremljenost, u pojedinim situacijama i sportska sreća. Trener Siniša Janković odlično poznaje nas igrače, mnogima je bio trener u OFK Mladenovcu, ono što je još važnije vlada sjajna atmosfera i to je jedan od razloga naših odličnih rezultata ove jeseni. Dosta nam je značilo prošlogodišnje takmičenje u Beogradskoj zoni, gde smo stekli određena iskustva, tako da smo ove jeseni to očigledno dobro primenili.
  • Veliki broj bodova se osvojili?
  • U prošlom prvenstvu je iz lige ispalo 10 ekipa, u ovom to će biti daleko manji broj, ali je liga dosta izjednačenija, ima veliki broj klubova sa svetlom tradicijom igranja u višem rangu. Osvojili smo 25 bodova i nalazimo se ispred OFK Mladenovca i Sremčice, to je za nas svakako uspeh. Ne treba se mnogo opustiti, jer je na proleće uvek teže osvajati bodove. Iako smo visokoplasirani ne razišljamo o višem rangu, zanima nas samo da sačuvamo status i igramo dobro kao što je to bilo ove jeseni – siguran je Bulat.
    Veliku podršku ove jeseni su fudbalerima iz Ralje pružili i verni navijači, osim kod kuće, igračima su bili podrška i na gostovanjima, oni su im to vratili odličnim rezultatima i vrednim pobedama.

Preporuka

Kulturni program povodom manifestacije Slavski kolač

U Domu kulture u Vlaški, održan je kulturni program, a povod je manifestacija Slavski kolač, …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *