уторак , 14 мај 2024
Početna / Sport / Fudbal / Nišanske sprave još uvek nisu podešene
Krstić beli dres, foto Z. Lazarević

Nišanske sprave još uvek nisu podešene

I u drugoj kontrolnoj utakmici fudbaleri OFK Mladenovca su doživeli poraz, ovog puta protivnik je bio srpskoligaš Borac, na terenu sa veštačkom travom u Lazarevcu. Mladenovčani su pružili dobru igru, imali nekoliko lepih prilika, kapiten Matejić je pogodio stativu iz slobodnog udarca, ali je opet realizacija izostala.

  • Još uvek su nam teške noge, jer u ovom delu priprema fokusirani smo na kondicionoj pripremi – ističe Momčilo Krstić, prvi strelac ekipe sa Seltersa. – To što u ovom delu priprema nismo precizni, ne treba previše da nas zabrinjava. Važno je da proradimo kada treba, odnosno, kada počnu prvenstvene utakmice. Nismo se odrekli plasmana u viši rang, bićemo zadovoljni i drugim mestom. Kao što smo jesenas u prvih osam kola briljirali, možda nam se vrati taj šampionski ritam. Naša liga je dosta izjednačena, zbog toga samo nekoliko mečeva može da vas od vrha prebaci u sredinu i obrnuto, to smo mi jesenas iskusili. Nadam se da smo naučili lekciju iz ove oblasti. Već sam rekao, nećemo se tako lako odreći vrha tabele, imamo za to kvalitet, samo još da nam se slože kockice i eto opet nas na pragu Srpske lige.


Sačuvali su u OFK Mladenovcu igrački kadar iz jesenjeg dela. Klub je od igrača koji su igrali jesenas, napustio samo Marko Milovanović, novajlija koji mogu da nose igru za sada nema, samo se u trenažni proces vratio Vladimir Milić, koji je imao operaciju meniskusa. Na Seltersu veruju da opet mogu do višeg ranga, na igračima je da to i realizuju.

Preporuka

Obeležen Dan pobede nad fašizmom

Danas je 9. Maj, dan kada je poražen fašizam u Drugom svetskom ratu. Vence su …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *