utorak , 19 марта 2024
Početna / Sport / Fudbal / Međunarodni susret pripao Mladenovčanima

Međunarodni susret pripao Mladenovčanima

OFK Mladenovac – OFK Sofija 5:1 (2:0)

Stadion Jasik u Jagnjilu. Sudija: Bojan Stanić. Strelci: Janković u 38, Matejić u 43, Sokolović u 59, Stojanović u 62. i Borikić u 70. minutu za OFK Mladenovac, Cenov u 87. minutu iz penala za OFK Sofiju.

OFK Mladenovac: Pešić, Stevanović, Đorđević, Borikić, V. Stanojević, Janković, Maksimovski, Milić, Krstić, Stojanović, Matejić. Igrali su još i: Planić, M. Stanojević, Sokolović, Prokić, Ivanković, Nastasijević, Kuzmić, Mirić, Đurđević.

OFK Sofija: Ivanov, Velčev, Velev, Bibov, Parušev, Hristov, Želev, Cenov, Pejčev, Petrov. Igrali su još i: Nenkov, Stojanov, Popov, Tanev, Manolov, Gelev, Jankov.

Domaći su u prvom delu bili vidno bolja ekipa i imali su potpunu terensku inicijativu. Propustili su nekoliko izglednih prilika, da bi stigli do prednosti u završnici, Đorđević je centirao a na drugoj strani se našao jedan od najnižih na terenu, Janković i glavom matirao golmana gostiju. Samo pet minuta kasnije, nakon slabe intervencije gostujućih igrača, Krstić je uzeo loptu na gol – aut liniji i odigrao do kapitena Matejića koji je pogodio za 2:0.

U drugom delu su gosti malo živnuli, uputili su i nekoliko suteva na gol Pešića, ali je sve to bilo dosta slabo. Nakon skoro sat vremena igre, Matejić je uposlio Sokolovića koji je prevario golmana a zatim i pogodio nebranjenu mrežu. Samo tri minuta kasnije, rezervista Nastasijević izbacio je Stojanovića po strani koji je izašao na golmana i pogodio iskosa za 4:0. Štoper Borikić je velikom upornošću uspeo da osvoji loptu na sredini terena, istrči do gola gostiju i matira Nenkova. Počasni pogodak za goste postigao je napadač Cenov sa bele tačke u završnici meča tako što je poslao golmana u pogrešnu stranu.

V. Stanković

Preporuka

Rađanje novog lidera na Seltersu

Nikola Kostić (24) je vezni fudbaler i od ove sezone ponovo brani boje OFK Mladenovca. …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *