subota , 27 априла 2024
Početna / Sport / Fudbal / Rađanje novog lidera na Seltersu

Rađanje novog lidera na Seltersu

Nikola Kostić (24) je vezni fudbaler i od ove sezone ponovo brani boje OFK Mladenovca. Svoju seniorsku karijeru započeo je upravo na Seltersu a sada je tu da svojim iskustvom doprinese što boljim rezultatima. Nikola pruža stabilnost i sigurnost na sredini terena a neretko postigne gol ili asistira saigračima.

  • Promenjiva forma od početka sezone, počelo je sjajno, zatim su se nizali neuspesi. Da li je pobeda protiv Umke putokaz ka stabilnijim igrama?
  • Odlično smo otvorili sezonu, dve pobede protiv dva kvalitetna protivnika. Nakon toga, došlo je do blagog pada forme. Gubili smo bodove iz naših individualnih grešaka, kao i zbog nedostatka sportske sreće. Ova pobeda došla je u pravom trenutku, protiv najkvalitetnije ekipe sa kojom smo se susreli u dosadašnjem toku prvenstva. Nadam se da je to početak serije dobrih rezultata. – optimističan je Kostić
  • Nastupaš u veznom redu, međutim, na teškom gostovanju u Železniku stigao si da se upišeš u strelce. Postigao si prelep gol glavom, koliko ćemo još toga videti od tebe?
  • Igram na poziciji veznog igrača, ali mi nije strano postizanje golova. Dobro se snalazim pred protivničkim golom. Izvodim kornere i slobodne udarce i stoga sam uvek u poziciji da pogodim gol ili asistiram iz prekida. Mislim da mogu još mnogo toga da pružim noseći plavo beli dres.
  • U vikendu pred nama, dočekujete Balkan Mirijevo. Vaš protivnik se nalazi ispod vas na tabeli. Kakva su ti očekivanja za ovaj susret?
  • U nedelju u prepodnevnim časovima dočekujemo Balkan iz Mirijeva na svom Seltersu. Mirijevci su povratnici u zonaški rang i za mene lično su potpuna nepoznanica. Verujem da će naš stručni štab dobro pripremiti za predstojeću utakmicu i da će tri boda ostati na gradskom stadionu. – siguran je Kostić.

V. Stanković

Preporuka

Banja ubedljiva protiv ŽSK-a

Fudbaleri Banje 1957 dočekali su ekipu ŽSK-a iz Žirovnice i pobedili rutinski rezultatom 4:1. Mrtvo …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *