petak , 3 маја 2024
Početna / Sport / Fudbal / Aleksandra Blažić: Odigrale smo antologijsku utakmicu

Aleksandra Blažić: Odigrale smo antologijsku utakmicu

Iako su dame iz Topole imale izuzetno težak raspored, na startu prvenstva u Prvoj ligi Srbije, ostvarile su dobar rezultat. Zanimljivo je da su u prva tri kola ostvarile po pobedu, remi i poraz, uz gol rasliku 1:1. Utakmica u Leskovcu protiv domaćih Lavica ušla je u antologiju. Domaće su na poluvremenu vodile 5:1, gošće na kraju stigle do 5:5, sa igračicom manje, uz nekoliko prilika i za pobedu. Briljirala je na ovom meču Aleksandra Blažić koja je postigla dva gola.

     –         Odigrale smo jednu neverovatnu utakmicu – ističe Blažić. – Domaće igračice su iskoristile svoje prilike i već na poluvremenu imale dobijenu utakmicu. U drugom poluvremenu smo izašle odlučnije i nije se borio pojedinac, već sve igračice. Na terenu smo dale sve od sebe i zato je usledio takav rezultat.

    –          Posle nedelju dana pauze, prvenstvo se nastavlja za vikend?

    –          Dobro smo počele ovo prvenstvo, u našim utakmicama ima dosta

neizvesnosti. Nije nam ni raspored išao na ruku, jer smo imali čak tri gostovanja. Uspeli smo da ostvarimo jednu pobedu, dva remija i poraz. Odigrali smo nerešeno protiv ekipe Napredak Junior, koja uz Milutinac važi za favorita u ovoj ligi. Za vikedn nam dolazi ekipa Heroj Polet iz Beograda, u tom meču, barem prema tabeli trebalo bi da budemo favoriti, verujemo u dobar rezultat i nastavak uspešnih igara u ovom prvenstvu – uverena je Aleksandra Blažić.

Preporuka

Oproštajna Skupština GO Mladenovac

Danas je održana Skupština GO Mladenovac, imala je šest tačaka dnevnog reda i trajala je …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *