subota , 27 априла 2024
Početna / Sport / Fudbal / Mladenovčani poraženi u nadoknadi

Mladenovčani poraženi u nadoknadi

Fudbaleri OFK Mladenovca dočekali su Crvenu zvezdu iz Malog Mokrog Luga i poraženi su rezultatom 2:3. golom Filipovića u sudijskoj nadoknadi.

Gosti su poveli već u 4. minutu, kada je mladi Jović najpre lepo primio loptu, zatim sjajno šutirao i matirao Marića. Nakon pola sata igre, Filipović je odlično proigrao do Mitića koji je prebacio na drugu stranu gde je Đurić bio sam i uspeo da pogodi nebranjenu mrežu. Na poluvreme se otišlo sa rezultatom 0:2.

Domaći su od samog početka drugog dela krenuli u ofanzivu. Do gola domaćina čekalo se sve do sredine drugog poluvremena, kada se rezervista Janković najbolje snašao u šesnaestercu Crvene zvezde i pogodio za 1:2. U 83. minutu, Kuzmić je odigrao kratko do Milića, koji je raspalio sa trideset metara i pogodio ugao gola Ramdanija. Domaći su tada krenuli na sve ili ništa, a gosti priliku vrebali iz kontre. Na samom kraju meča, u kontranapadu, Jović je izašao po strani na Marića, golman Mladenovčana je odbranio, da bi u nastavku akcije Jović uposlio Filipovića koji je pogodio za veliko slavlje gostiju. Meč je obeležilo i slabo suđenje arbitra Martina Radivojevića, propustio je priliku da isključi Mašića nakon očiglednog starta starta s leđa za drugi žuti karton, ali sudija nije reagovao. Gosti su pogodili i stativu preko Teofilovića na Jovićev centaršut.

OFK Mladenovac u narednom kolu dočekuje ekipu Šušnjara, u još jednom vandrednom kolu 17.05.

Preporuka

Rađanje novog lidera na Seltersu

Nikola Kostić (24) je vezni fudbaler i od ove sezone ponovo brani boje OFK Mladenovca. …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *