ponedeljak , 4 марта 2024
Početna / Sport / Fudbal / Mitrović veruje u tim

Mitrović veruje u tim

Fudbaleri Šumadinca 1913 iz Natalinaca su osvajanjem prvog mesta u Šumadijskoj okružnoj ligi, stekli pravo da se takmiče u višem rangu. Ekipa iz okoline Topole, predvođena predsednikom Đorđem Mitrovićem, ne želi da igra epizodnu ulogu, već kuje planove da postane stabilan član zonske lige. Već u subotu, u prvom jesenjem kolu, ekipa iz Natalinaca ima priliku da dokaže, da i u novom stepenu takmičenja može do cilja.

  • Posle dve godine osvajanja prvog meta u Šumadijskoj okružnoj ligi, konačno smo ušli u Podunavsko-šumadijsku zonu, u godini kada slavimo jubilej 110 godina postojanja. Igrački kadar je ostao isti, dopunjen sa 4-5 igrača, u skladu sa našim mogućnostima. Dosadašnji trener-igrač Stefan Tufegdžić će u narednom periodu pomagati novom treneru Aleksandru Markeljiću. Nova liga je dosta kvalitetna, ima samo 12 klubova i neće nam biti lako. Pokkušaćemo da izborimo opstanak. Raspored nam ne ide na ruku, jer u prva četiri kola igramo sa glavnim favoritima za najveći plasman. U prvom kolu, u kome nećemo biti kompletni, u goste nam dolazi doskorašnji srpskoligaš ekipa RSK-a iz Rabrova, pozivamo publiku da popune tribine na premijeri i daju nam veliku podršku, kako bi ostvarili uspeh – uveren je Mitrović.

Preporuka

Rezultati prvog prolećnog kola Beogradske zone

Odigrano je šest utakmica u okviru prvog prolećnog kola Beogradske zone. Rezultati: Datum | VremeDomaćinRezGost02.03.2024 14:30OFK …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *