ponedeljak , 29 априла 2024
Početna / Sport / Fudbal / Miletić: Potrebno nam je malo sreće

Miletić: Potrebno nam je malo sreće

Mateja Miletić (17), se posle nekoliko mečeva pauze zbog povrede glave, vratio u startnih jedanaest u OFK Mladenovcu. Minulog vikenda je ekipa doživela minimalni poraz protiv BSK-a 1926, baš kao i predhodne nedelje protiv Komgrapa. Minimalni porazi u OFK Mladenovcu kao da su postali noćna mora.

  • I u ovom meču smo doživeli poraz sa jednim golom razlike, kao da je to postala praksa – ističe Miletić. – Verujem da možemo dosta bolje, potrebna nam je i malo sportske srećae. Nismo je imali u predhodnim kolima u kojima smo doživeli poraze. Za vikend imamo još jedan težak meč, u subotu gostujemo ekipi Ravna Gora Barajevo, koja je ove jeseni pokazala kvalitet i nalazi se u samom vrhu prvenstvene tabele.

Miletić je bonus, to pravo će imati i u sledećem prvenstvu. Dugo je igrao u mlađim kategorijama beogradskog Rada.

  • Karijeru sam počeo u rodnom Mladenovcu, nastupao sam tada za petliće Radničkog PDM. Kao pionir sam stigao u Rad, nastupao sam u ovoj ekipi još za kadete i za mlađe omladince. Vratio sam se u Mladenovac, kako bi nastupao za prvi tim, ali i zbog obaveza u školi. Do sada sam dobijao prilike i mislim da sam ih iskoristio. Vreme radi za mene imam još prilika za napredovanje, igram na poziciji po levoj strani, igranje levom nogom mi daje određenu prednost, jer nema mnogo igrača čija je leva noga jača strana – uveren je Miletić.

Miletić osim za zonaša  OFK Mladenovca, još igra i za juniorski futsal tim KMF FON.

Preporuka

Prolećni bazar u Mladenovcu

Danas je u Gradskom parku u Mladenovcu u organizaciji GO Mladenovac održana manifestacija Prolećni bazar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *